0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Zipo ... μια χαρα περασες βλεπω...για πες λίγα πράγματα για την φωτο...ας πούμε το που τραβηχτε..το πως... αν ηταν στημενη η φωτο ή βγηκε "εν βρασμο ψυχής? " ...
Επισης πες μας κ αν ηταν στημενη η φωτο... ή στηθηκε μετα..?? Η φωτο εεεεε...
Παράθεση από: Giovanni στις Οκτώβριος 01, 2013, 06:09:13 μμΕπισης πες μας κ αν ηταν στημενη η φωτο... ή στηθηκε μετα..?? Η φωτο εεεεε... Η φωτογραφία και η κοπέλα ήταν στημένες στις Καβουρότρυπες, Χαλκιδικάρα. Δε θυμάμαι σε ποια τρύπα από όλες. Η κοπέλα έχει μείνει Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ είμαι Κύπρο, αλλά παρακολουθεί το θέμα και έχει ξεκαρδιστεί απ' όσο μαθαίνω.Αν την πείσετε μπορεί να ανεβάσει φωτό και με ένα τατού της που απεικονίζει μια πεταλούδα, μιας και όλοι εδώ αγαπάμε αυτά τα ζωντανά. Η φωτό απεικονίζει το καλοκαίρι από τη δική μου οπτική γωνία, έτσι όπως το είδα και εγώ με τα μάτια μου, πριν πεταχτούν έξω (με αυτά που έβλεπα).
... Αυτη απλα βρεθηκε μπροστα μου...
.....καταληγει σε μια αμμουδιά 2 τετραγωνικα μετρα το πολυ...
..κιουσου βρε αγορη μου...
Παράθεση από: ina στις Οκτώβριος 02, 2013, 09:31:22 μμ..κιουσου βρε αγορη μου...Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Η φωτο 9 είναι τραβηγμένη στη Λευκάδα το Καλοκαίρι. Η Λευκάδα και συγκεκριμένα ο Άγιος Νικήτας, είναι ο προοριαμός μου τα τελευταία δύο χρόνια και θα είναι για τα επόμενα της ζωής μου και εύχομαι να είναι πολλά!