0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευτυχώς κ σήμερα έφαγε κ μάλιστα με όρεξη πολύ...Δεν βλέπω πολλά σημάδια επάνω του,παίζει να φύγουν τόσο γρήγορα???? Το ταιζω 1 φορά την ημέρα κ βάζω μισή σκελιδα σκορδο λιωμενη ..Δηλ. μιση εχθες κ μιση σήμερα..
ωραία!!! βρήκαμε και τη συνταγή για το "Blue tang με σκορδαλιά"...
Παράθεση από: Kostas.X στις Ιούνιος 06, 2013, 08:57:07 μμΕυτυχώς κ σήμερα έφαγε κ μάλιστα με όρεξη πολύ...Δεν βλέπω πολλά σημάδια επάνω του,παίζει να φύγουν τόσο γρήγορα???? Το ταιζω 1 φορά την ημέρα κ βάζω μισή σκελιδα σκορδο λιωμενη ..Δηλ. μιση εχθες κ μιση σήμερα..Κωστα ? Δηλ ταιζεις μιση σκελιδα σκορδο το ψαρι μονομιας? Λοιπον... θα παρεις 2 σκελιδες σκορδο και θα τις βαλεις στο multi ( μπλεντερ ..κτλ ) και θα βαλεις μεσα και λιγο νερο απο Α/Ο .Θα το χτυπησεις καλα και μετα θα ριξεις κι αλλο νερο μεχρι την μεση. θα το χτυπησεις παλι λιγο.Μετα θα το ριξεις αυτο σε ενα αδειο μικρο μπουκαλακι νερου και θα συμπληρωσεις μεχρι επανω νερο απο Α/Ο.Οταν λοιπον θα θες να ταισεις θα βαζεις σε ενα ποτηρακι μικρο του καφε την ποσοτητα της τροφης που θες να ταισεις και θα ριχνεις μερικες σταγονες απο το "σκορδοζουμο" που εχεις φτιαξει ισα ισα να ποτιστει η τροφη και μετα θα ταιζεις.