0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμα δεις της φωτό στην παρουσιαση που έκανα στο 60λιτρο και εμένα το νερο μου έτσι είναι...απλά εχω καινούριο χαλίκι ψηλοκοκκο.Εγώ νόμιζα ότι είναι από της καινούριες ρίζες αλλά μάλλον είναι από τον βυθό.Το χαλίκι το ξεπλυνα ίσα με 10 φορές και έβγαζε...μετά είπα για bacterial bloom,αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος.Της πρώτες 4μερες ο υαλοβαμβακας καταμαυρος ήταν,έκανα μια αλλαγή χτες 50% αλλά σήμερα ξαναθολωσε,τι να πω αναμονή.. Η μέτρησης μου είναι όλες φυσιολογικές.
Παράθεση από: DIMITRISVAR στις Νοέμβριος 01, 2016, 08:21:44 μμΑμα δεις της φωτό στην παρουσιαση που έκανα στο 60λιτρο και εμένα το νερο μου έτσι είναι...απλά εχω καινούριο χαλίκι ψηλοκοκκο.Εγώ νόμιζα ότι είναι από της καινούριες ρίζες αλλά μάλλον είναι από τον βυθό.Το χαλίκι το ξεπλυνα ίσα με 10 φορές και έβγαζε...μετά είπα για bacterial bloom,αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος.Της πρώτες 4μερες ο υαλοβαμβακας καταμαυρος ήταν,έκανα μια αλλαγή χτες 50% αλλά σήμερα ξαναθολωσε,τι να πω αναμονή.. Η μέτρησης μου είναι όλες φυσιολογικές.Σαν να διαβάζω την περίπτωσή μου, ανακουφίζομαι κι εγώ, προς Θεού όχι με τον πόνο σας, αλλά ότι δε βιώνω bacteria bloom αν και εμπειρία θα ήταν κι αυτό, υπομονή σε όλους παιδιά.