0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εστειλα κ εγω το δικο μου το "αχαρο"!! Θα ειμαι σε καλη θεση σιγουρα (απο κατω βλεποντας παντα) χαχαχαχαχ!! Στειλτε παιδια το ενυδρειο σας, η συμμετοχη μετραει και η αγαπη για τα ψαρακια μας!! Πολυ καλη επιτυχια σε ολους!!!
εστειλα και εγω πριν λιγο , καλα οχι οτι ξερω να βγαζω φωτογραφίες αλλα κάτι εκανα ???
Μια ερωτηση μπορω να συμμετεχω με το προηγουμενο aquascape που ειχα? Μιας και με το καινουριο δεν προλαβαινω ειναι μολις 2 εβδομάδων.
Μια χαρά τώρα το είδα γιατον διαγωνισμο ... Μια ερωτηση μπορω να συμμετεχω με το προηγουμενο aquascape που ειχα? Μιας και με το καινουριο δεν προλαβαινω ειναι μολις 2 εβδομάδων.
Εμ χρειάζεται καπου καπου και μια αλλαγή.. Σιγουρα μπορώ να το ανεβάσω ειναι αυτό εδω: http://aqua4fun.gr/index.php/topic,1539.125.htmlΘα τα ανεβάσω ολα μου τα ενυδρεια ... για να γεμισετε ενυδρεία στο διαγωνισμο ... Υπο ενα ορο ομως θελω σχολιασμους ... αναλυτικα ... 6 συμμετοχες θα εχετε απο εμενα αν προλαβω να τα βγαλω φωτογραφιες...
Απ ' ότι κατάλαβα έχει 6 διαφορετικά ενυδρεία. Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: dimis_viper στις Δεκέμβριος 05, 2012, 02:27:16 μμΑπ ' ότι κατάλαβα έχει 6 διαφορετικά ενυδρεία. Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!! αμα εχει 6 γιατι τοτε λεει πριν το καθενα "ξεστησα το παλιο και κανω νεο aquascape"???αμα ειναι καιγω οπως ειπε και η ινα παταω download φοτογραφιες απο το νετ απο αλους χομπιστες και αμα μου ζητησουν και αλλες φοτογραφιες πχ πανοραμικη ή και εμενα διπλα στο ενυδρειο,τοτε ειναι το μονο ευκολο αφου υπαρχει φοτοσοπ...
Θα τα ανεβάσω ολα μου τα ενυδρεια ... για να γεμισετε ενυδρεία στο διαγωνισμο ... Υπο ενα ορο ομως θελω σχολιασμους ... αναλυτικα ... 6 συμμετοχες θα εχετε απο εμενα αν προλαβω να τα βγαλω φωτογραφιες...
Αρχίζει λοιπόν από αύριο Παρασκευή ο Διαγωνισμός Aquascaping-Ενυδρείων για το 2012. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ1. Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει από 23/11/2012 μέχρι και 12/12/2012. Παράταση δεν θα δοθεί (λέμε τώρα...).Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη (εκτός της οργαν. επιτροπής του διαγωνισμού -Aqua4Fun, bokostas, QS-Plan, LeeHook) που έχουν εγγραφεί ή θα γραφτούν στο φόρουμ μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής των συμμετοχών.Η μοναδική απαίτηση για τις φωτό που θα στείλετε, είναι να διακρίνεται μέσα 1 τουλάχιστον ζωντανό ψάρι, ή έστω γαρίδες. 2. Μπορείτε να στείλετε μόνο 1 φωτό από κάθε ενυδρείο σας, αλλά για όσα ενυδρεία θέλετε, από δικά σας όμως ενυδρεία (αν είναι δυνατόν να λειτουργούν τώρα - οι διοργανωτές μπορεί να σας ζητήσουν επιπρόσθετες φωτό για επαλήθευση).Δεν θα θέλαμε να δούμε παλιά στησίματα που έχουν εμφανιστεί σε άλλους διαγωνισμούς, ή στον περσινό, είναι αυτονόητο.......