0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anjius στις Απρίλιος 09, 2021, 01:07:08 πμΠαράθεση από: DIMITRISVAR στις Απρίλιος 08, 2021, 08:56:17 μμ καλό!Όντως, ΠΟΛΥ Καλό! Εγώ συμφωνώ με τον carimoura, όσον αφορά τις ιστοσελίδες αγγελιών. ΚΑΙ εδώ, ΚΑΙ στα λοιπά φόρα, ΚΑΙ στις ομάδες του ΦΒ, επικοινωνούμε και -κατά κάποιο τρόπο- "γνωριζόμαστε". Βέβαια, η φυσική επικοινωνία είναι κάτι άλλο, κι αν αντικατάστατη. Πότε θα πιούμε καφέεεε; Στείλτε επιστολή όχι σεντόνι στον Κούλη και στον Χαρδαλιά πότε θα πιούμε καφέεεε;
Παράθεση από: DIMITRISVAR στις Απρίλιος 08, 2021, 08:56:17 μμ καλό!Όντως, ΠΟΛΥ Καλό! Εγώ συμφωνώ με τον carimoura, όσον αφορά τις ιστοσελίδες αγγελιών. ΚΑΙ εδώ, ΚΑΙ στα λοιπά φόρα, ΚΑΙ στις ομάδες του ΦΒ, επικοινωνούμε και -κατά κάποιο τρόπο- "γνωριζόμαστε". Βέβαια, η φυσική επικοινωνία είναι κάτι άλλο, κι αν αντικατάστατη. Πότε θα πιούμε καφέεεε;
καλό!
Το κοβω στο μελλον στο θεμα με τις συμμετοχες για τους καφεδες να ανεβαζετε σκαναρισμενο γρηγορο τεστ covid η κανα πιστοποιητικο εμβολιασμου..
Δεν βάζεις καμιά φωτό ή λινκ για να δούμε αυτά με τις "πυραμίδες"; Γιατί δεν τα ξέρω.Κατά τη γνώμη μου και τα Κινέζικα είναι μια χαρά. Κι όλο και θα βρεις κανένα κοντό.Υπάρχουν επίσης τα παλιά, καλά, Γαλλικά (έτσι λένε τουλάχιστον) aquatlantis, πχ:https://www.skroutz.gr/c/2099/Enydreia-Psarion/m/24177/Aquatlantis/f/844420/megalo.htmlΔες πχ το Volga450 ή το Volga240 που μου αρέσουν, αλλά δεν τα έχω δει από κοντά.
Εγώ σας παρακολουθώ πάντως,απλά δεν έχω γνώση περί του θέματος
Παράθεση από: DIMITRISVAR στις Απρίλιος 12, 2021, 07:26:12 μμΕγώ σας παρακολουθώ πάντως,απλά δεν έχω γνώση περί του θέματος Δηλ; Σε ποιό απ' ΌΛΑ αναφέρεσαι Δημήτρη, γιατί πιάσαμε πολλά... Στο αρχικό, στα μεταγενέστερα ή στο τελευταίο;
Παράθεση από: bokostas στις Απρίλιος 08, 2021, 03:57:01 πμΑκριβούτσικα τα δίνουν. Ο "κανόνας" είναι ότι για μεταχειρισμένο, δεν δίνουμε πιαπάνω από 1 ευρώ το λίτρο. Εκτός κι αν είναι σε κατάσταση (σχεδόν) καινούριου.Κώστα, ανοίγεις ένα περίπλοκο θέμα, καθώς υπάρχει κι ο παράγοντας μέγεθος που περιπλέκει τα πράγματα, αλλά κι οι λοιπές παροχές (αξεσουάρ κλπ). Μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσω νέο θέμα. Συνήθως αυτές είναι οι δημοσιευόμενες τιμές Ελλάδας & εξωτερικού, το θέμα είναι κατά πόσο θα πωληθούν. Για 120 λ, στα 150 € (από κάποια εκτύπωση που έκανα, αλλά δεν επικοινώνησα), όταν 2-3 έτη μετά επικοινώνησα (η αγγελία είχε κατεβεί προ πολλού & δεν ξανανέβηκε) το ενυδρείο το είχε ακόμη αυτός που το δημοσίευσε. Πολλές φορές, άλλη είναι η τιμή προσφοράς (εδώ: δημοσίευσης) & άλλη η τιμή αγοράς, ΑΝ αυτή πρκύψει... Αλλά στο 2ο & στο 3ο, η τιμή είναι συζητήσιμη, το θέμα είναι ΠΟΣΟ συζητήσιμη. Σ' αυτό με 2,5 €/λ, πρέπει να είναι ΠΟΛΎ συζητήσιμη... Βέβαια, κάποιες φορές η τιμή πριλαμβάνει διάφορα, όπως ταΐστρα, αεραντλία (όπως σε μία από τις παρατιθέμενες), χαλίκι, διακοσμητικά (όπως σε άλλη), τροφές, ανάγλυφη "πλάτη", κλπ...
Ακριβούτσικα τα δίνουν. Ο "κανόνας" είναι ότι για μεταχειρισμένο, δεν δίνουμε πιαπάνω από 1 ευρώ το λίτρο. Εκτός κι αν είναι σε κατάσταση (σχεδόν) καινούριου.
Θα ψαξω να το βρω το βιβλιο
Κλειδώνουν μόνο οι αγγελίες Γιάννη μου... είσαι και παλιός!!!
Παράθεση από: repanas6 στις Απρίλιος 12, 2021, 10:17:09 πμ Θα ψαξω να το βρω το βιβλιο Σε πετ σοπ ψάξε, σε μαγαζιά στην Αναγεννήσεως που πωλούν είδη και φάρμακα για ζώα. Υποθέτω πως μπορεί να το πετύχεις και σε βιβλιοπωλείο. (Αν μιλούμε για Θεσσαλονίκη.)Επειδή η συγγραφέας είναι ξένη (Esther Verhoef Verhallen), ίσως να υπάρχει και γερμανική έκδοση. Βέβαια, δεν είναι η εγκυκλοπαίδεια του Axelrod... αλλά είναι αρκετά καλή και χρήσιμη.