0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο σε πάει περίπου η 2κιλη? Το diy δεν νομίζω να σε κάνει σε αυτα τα λίτρα, πιστεύω με μια 5κιλη θα είναι τζετ!!
Πολύ όμορφο μπράβο σου! Το diy δε θα σε καλύψει για τα λίτρα σου ,εφόσον έχεις το σύστημα CO2 που κολλάς ?Πάνε να στη γεμίσουν ξανά. Να ξέρεις ότι άμα κόψεις το co2 μπορεί να έχεις πρόβλημα με της άλγες.Από λιπάσματα τι ρίχνεις?
Παράθεση από: carimoura στις Φεβρουάριος 25, 2021, 11:21:22 πμΠόσο σε πάει περίπου η 2κιλη? Το diy δεν νομίζω να σε κάνει σε αυτα τα λίτρα, πιστεύω με μια 5κιλη θα είναι τζετ!! ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΡΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΦΛΟΓΑ ΚΑΝΑΡΗ 15 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ) ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: DIMITRISVAR στις Φεβρουάριος 25, 2021, 02:15:24 μμΠολύ όμορφο μπράβο σου! Το diy δε θα σε καλύψει για τα λίτρα σου ,εφόσον έχεις το σύστημα CO2 που κολλάς ?Πάνε να στη γεμίσουν ξανά. Να ξέρεις ότι άμα κόψεις το co2 μπορεί να έχεις πρόβλημα με της άλγες.Από λιπάσματα τι ρίχνεις?ΒΑΖΩ ΤΙΣ TROPICA ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΞ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΑΛΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΛΟ Ε? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΝΑΡΗ 15 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΑΖΩ ΤΙΣ TROPICA ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΞ
Καλά, εγώ πώς δεν το είδα αυτό το κουκλί τόσες μέρες;;;; Μπράβο φίλε μου, είναιγια να πάρει μέρος σε διαγωνισμό το ενυδρείο σου, πάρα πολύ μου αρέσει...
Μα το μπερδεμένο με ενθουσίασε. Στη φύση δεν μπαίνουν ομαδοποιημένα τα φυτά κι ανθέλουμε να αναπαραστήσουμε ένα κομμάτι της στο σαλόνι μας, νομίζω ότι αυτός είναι οδρόμος. Μπορεί να μοιάζει αιρετικό, αλλά όσο πιο μπερδεμένο, τόσο πιο φυσικό μοιάζει.Και η δουλειά που έχεις κάνει με ξύλα και πέτρες, είναι εξαιρετική.