0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τσιςςςς πολυ ωραιος Γρηγόρη σου πηγαίνει σφαίρα το ενυδρείο.Πες λίγο τα περί ακινητοποίησης και του τρόπου που ακολουθείς.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρόλαυτα έβγαλε 2,5 χρόνια που σημαίνει πως σίγουρα κάτι σωστό έκανες,κάτι έτρωγε.Ειναι όντως πολύ όμορφο ψαρακι, έχω δει απο κοντά κ ειναι πραγματικό μεγαλείο τα χρωματα κ η κινηση του αλλά απ´οτι φαίνεται δεν καλύπτεται διατροφικά απο το περιβάλλον ενός ενυδρειου.Πολλοί το αποκαλούν "μελλοθανατος"...κ δυστυχώς έχουν δίκιο.Πάντως Γκρεγκ με τα "δύσκολα"ψαράκια το έχεις,θυμάμαι κ ο μανταρινος που είχες μα χαρά τα πήγαινε κ έφυγε απο κάτι δερματικο αν δε κάνω λάθος κ παντως όχι απο ασυτια.Επόμενος στόχος ένα...moorish idol!!!
Εντυπωσιακό φίλε μου! Να μας κανεις πιο συχνά ενημερώσεις!
Πολυ ωραιος ο ύφαλος φιλαρακι!!! Πως πας απο ρουτίνες?
Πολυ ομορφο αποτελεσμα για reef χωρις skimmer!
Παράθεση από: acanthurus στις Μάιος 20, 2019, 10:16:32 μμΠολυ ομορφο αποτελεσμα για reef χωρις skimmer!Σε ευχαριστώ πολύ. Το σκιμερ εδώ και πολύ καιρό, το θεωρώ τελείως άχρηστο.....νομίζω ότι έχω μόνο πλεονεκτήματα που δεν το χρησιμοποιώ και αν είχα σκιμερ , θα δυσκολευομουνα πιο πολύ να φτάσω, σε αυτό το αποτέλεσμα.
Παράθεση από: gregkn73 στις Μάιος 21, 2019, 09:05:01 μμΠαράθεση από: acanthurus στις Μάιος 20, 2019, 10:16:32 μμΠολυ ομορφο αποτελεσμα για reef χωρις skimmer!Σε ευχαριστώ πολύ. Το σκιμερ εδώ και πολύ καιρό, το θεωρώ τελείως άχρηστο.....νομίζω ότι έχω μόνο πλεονεκτήματα που δεν το χρησιμοποιώ και αν είχα σκιμερ , θα δυσκολευομουνα πιο πολύ να φτάσω, σε αυτό το αποτέλεσμα.Ριζοσπαστικη αποψη.Σιγουρα πολλα σκιμμερ δεν αξιζουν τα λεφτα τους καποια φτανουν και τα 2 χιλιαρικα.Βλεπε bubble king.Προφανως εισαι χομπιστας με εμπειρια και τα καταφερνεις χωρις σκιμμερ.Εγω αν με ρωτουσε καποιος νεος χομπιστας δεν θα του προτεινα να παιξει χωρις σκιμμερ αλλα να παρει ενα οικονομικο.Το χωρις σκιμμερ ειναι πολυ ριζοσπαστικο.Εσενα σου βγαινει γιατι εισαι γνωστης προφανως.
Να σαι καλά Γαβρίλο. Pocilopora είναι.