0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στάθη είναι οντως πιοο δύσκολο από τα φωτοσυνθετικά, αλλά από τα πIο εύκολα NPS. Καμία σχέση από πλευράς δυσκολίας σε σχέση με γοργόνιες ή με τις σχεδόν αδύνατον να κρατήσει κάποιος δενδρονεφιες, τo cirrhipathes spiralis- wire coral, τρώει σχεδόν τα πάντα, και έχουν καταφέρει χομπίστες να το κρατήσουν και να αναπτυχθεί με το πολυ 2 target ταισματα την εβδομάδα! Επίσης και ή tube anemone-cerianthus που φαίνεται στο βάθος, με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν τρώει μόνο αρτεμια- ζωοπλαγκτόν όπως είχα διάβασε, που ρίχνω καθημερινώς ετσι και αλλιως, αλλα τις τις 3 εβδομάδες που την εχω, προσεξα ότι καταναλωνει κατεψυγμενη γαριδουλα στο μπλέντερ, οπότε την έκανα ήδη ταργκετ ταισματα , και μετά την πρώτηεβδομαδα , μένει ανοιχτή και με τα φώτα ανοιχτά!
Παράθεση από: gregkn73 στις Νοέμβριος 22, 2015, 04:55:26 μμΣτάθη είναι οντως πιοο δύσκολο από τα φωτοσυνθετικά, αλλά από τα πIο εύκολα NPS. Καμία σχέση από πλευράς δυσκολίας σε σχέση με γοργόνιες ή με τις σχεδόν αδύνατον να κρατήσει κάποιος δενδρονεφιες, τo cirrhipathes spiralis- wire coral, τρώει σχεδόν τα πάντα, και έχουν καταφέρει χομπίστες να το κρατήσουν και να αναπτυχθεί με το πολυ 2 target ταισματα την εβδομάδα! Επίσης και ή tube anemone-cerianthus που φαίνεται στο βάθος, με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν τρώει μόνο αρτεμια- ζωοπλαγκτόν όπως είχα διάβασε, που ρίχνω καθημερινώς ετσι και αλλιως, αλλα τις τις 3 εβδομάδες που την εχω, προσεξα ότι καταναλωνει κατεψυγμενη γαριδουλα στο μπλέντερ, οπότε την έκανα ήδη ταργκετ ταισματα , και μετά την πρώτηεβδομαδα , μένει ανοιχτή και με τα φώτα ανοιχτά!Μπραβο Γρηγορη.Ειμαι σιγουρος πως θα σου πανε καλα γιατι το δουλευεις το χομπι σου.Αντε βαλε καμια φωτο να μας ανεβασεις ψυχολογια
Στάθη δεν ήταν ή κλασική, αλλά όλες τρώνε απταισιες αν θυμάμαι καλά! Υποτίθεται ότι πρεπει να είναι νηστικες για να είναι πιο αποτελεσματικές. Αλλά σε ένα ενυδρείο με ψάρια πως γίνετε να μην τάιζεις??
Sorry θα ρωτήσω κάτι εκτός θέματος αν βάλουμε bergia δεν θα έχουμε θέμα με τα ψάρια ?? ρωτάω γιατί είναι πολύ μικρά και λογικά θα είναι πολύ εύκολο να τα φάνε.Σε εμένα πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να φαγωθείκαν ακόμα και οι 2 peppermint......δεν μπορώ να τις βρω....
Με κάλυψες 100% Στάθη thank you! Υγ.τελικα μλκ έκανα που πήρα peppermint να τις χερομαστε Γρηγόρη!
Σαν δεδομένος είναι δεδομένο ότι τα ξέρεις όλα εσύ και το Google είστε !!!! Υγ.Γρηγορη συγνώμη για την καταστροφή του θέματος σου ! Στάθη η ευθύνη είναι 50- 50 πρέπει να νοιώθεις και εσύ τύψεις!
Παράθεση από: Γαβριλος στις Νοέμβριος 22, 2015, 09:25:53 μμΣαν δεδομένος είναι δεδομένο ότι τα ξέρεις όλα εσύ και το Google είστε !!!! Υγ.Γρηγορη συγνώμη για την καταστροφή του θέματος σου ! Στάθη η ευθύνη είναι 50- 50 πρέπει να νοιώθεις και εσύ τύψεις! Tον Γρηγορη του αρεσει το κουρεμα Γαυριλε Αλλωστε κουρευοντας μαθαινουμε κιολας...
Αληθεια δεν το γνωριζα αυτο...Για ποιο λογο τοτε σε ολες τις εισαγωγες που γινονται στην Ελλαδα παρουσιαζονται σαν θυρευτες τους οι wurdemanni;Οσων αφορα την αλλη σου ερωτηση δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια αλλα και εγω για καθαριστες τις εχωΥΓ Ασε που σε φοβηθικε και το ματι μου τωρα και δεν με βλεπω να ξανα απαντω...
Απλα το θεμα ειναι να μην μας πουλησουν camel για πεπερμιντ