0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ είχα και τα 2 είδη και συμφωνώ με τις παρατηρήσεις για ανθεκτικότητα και συμπεριφορά.Αλλά τα χρώματα των (σίγουρα πιο ευαίσθητων) German Blue Ram, απλά δεν συγκρίνονται...
Σε 54 λιτρα νερου ισως να εβαζα 1 ζευγαρι αρκει να ειναι πυκνοφυτεμενο. Σε 80 λιτρα που ειναι το ενυδρειο σου ενα ζευγαρι μονο. Εαν δεν θελει να ζευγαρωσει το ενα απο τα δυο, δεν θα ξερει που να τρεξει να κρυφτει...
Εγω φιλε μου εχω 7 electric blue rams απο παρα πολι μικρα και δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα και τα εχω και σε νερο βρυσης .
Παράθεση από: glazar στις Μάρτιος 26, 2015, 06:20:55 μμΣε 54 λιτρα νερου ισως να εβαζα 1 ζευγαρι αρκει να ειναι πυκνοφυτεμενο. Σε 80 λιτρα που ειναι το ενυδρειο σου ενα ζευγαρι μονο. Εαν δεν θελει να ζευγαρωσει το ενα απο τα δυο, δεν θα ξερει που να τρεξει να κρυφτει...Γιώργο, το ενυδρείο είναι 160 λίτρα, με 140 περίπου καθαρά... Αν ήταν 80-λιτρο, ούτε που θα το σκεφτόμουν για 2ο ζευγάρι.
Χαρη 80χ40 δεν ειπες οτι ειναι το ενυδρειο? εαν ειναι εργοαστασιακο τοτε το πολυ να ειναι 80Χ40Χ30 ή 40 σωστα? και παλι ομως στα 100-120 λιτρα περιπου καθαρα για ενα ζευγαρι θα εισαι πιο σιγουρος. Μην πας σε 2 ζευγαρια γιατι θα εχεις τσακωμους σιγουρα.
μου βγηκαν 1 αρσενικο και 6 θιλικα...
... εκατσαν τελεια με τους δισκους τουλαχιστων μεχρι τωρα!!!