0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία παρουσίαση!Μου αρέσει πολύ το στήσιμο.Πολυ ωραιο χρωμα κ τα κοραλια!Σε λιγο καιρο να βαλεις κ τα πολυποθητα τανκακια Ο αραγωνιτης ειναι sugar size?Διάβασα κ το παλιό,πρώτο σου θέμα..Είχε μια συγκίνηση,που ήσουν κ που έφτασες..
Μπραβο Γαυριλε!Πολυ χαιρομαι για αυτο που εχεις πετυχει μεχρι τωρα και ειμαι σιγουρος πως θα δεις και θα δουμε πολυ ομορφα πραγματα στην συνεχεια απο το ενυδρειο σου
Πολλα μπραβο και απο μενα παντα η αρχη ειναι δυσκολη εισαι σε πολυ καλο δρομο μια παρατηρηση αυτος ο βραχος ο πλαγιος στο δεξι νησι δεν βγαινει ?Θεωρω οτι θα ομορφηνει περισσοτερο.Να το χαρεις φιλε και να το απολαυσεις με υπομονη και επιμονη θα το κανεις οπως το ονειρευσε.
..... Αυτά που έχεις κάνει δεν είναι βήματα είναι άλματα αγόρι μου... Εύγε!!!!
Πανεμορφο ρε συ...!!! (οτι και να πω ειναι λιγο )Καφε ποτε θα πιουμε?
Πολύ καλό γίνεται Γαβρίλο. Μακάρι όλοι να είχαν το μεράκι σου και την ενέργειά σου.Και μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν την υπομονή και την κατανόηση της Δέσποινας.
Μπράβο Γαβρίλο είναι φανταστικό !!!!!! Το μόνο που δεν μου κάθεται καλά στο μάτι είναι ο βράχος, μου φαίνεται <<λίγος>>
Παράθεση από: Γαβριλος στις Σεπτέμβριος 28, 2014, 09:50:30 μμΓαυριλε πανέμορφο φίλε στο έχω ξαναπεί!!!Να το χαίρεσαι φιλαράκι και να το δεις όπως το φαντάζεσαι γιατί το αξίζεις!!! P.s. θέλω φραγκακι χιχιχι
Είναι όμορφο, γίνετε ωραίο και θα γίνει ακόμα ποιο πολύ στο μέλλον σίγουρα.Κράτα αυτή την ταχύτητα που έχεις στην υπομονή σου και να είσαι σίγουρος θα ανταμειφτείς αργότερα. Μπράβο σου φίλε.
Μια μέρα θα κλαδευεις τις άκρο πανω απο την επιφάνεια αγόρι μου... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Πολυ ομορφο αποτελεσμα φιλε,μπραβο σου ☺Για τα ψαρια μη βιαστεις.Δωσε λιγο παραπανω χρονο ☺Σταλθηκε απο το κινητο μου σου ορκιζομαι...
Παράθεση από: Giovanni στις Σεπτέμβριος 29, 2014, 08:27:08 μμΜια μέρα θα κλαδευεις τις άκρο πανω απο την επιφάνεια αγόρι μου... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Γιαννη θα ζω για να το δω?