0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την αναπλήρωση γιατί τι θέλεις και εσύ γυάλινη και κολλημένη...?Και για πες τώρα πώς θα το φωτίσεις όλο αυτό το 1,70...?
θα βαλει ρεσό πανω σε νουφαρα .
...βαψιματα αλλαγες στις θεσεις των επιπλων, γενικως μια μινι ανακαινιση για να υποδεχτει το νεο ενυδρειο.
Θα βοηθούσε πολύ να κάνεις και ένα κοστολόγιο του όλου έργου. Το 15άρι τζάμι πόσο βγαίνει;
Οταν ερθει η στιγμη για να γινει επιτελους το reefstart μου να περιμενεις πολλες ερωτησεις Απο τωρα φαινεται οτι θα ειναι ενα πολυ καλο project.. αναμενουμε φωτο εε
Με το σταγονόμετρο θα μας τα λες...Κάντην πλαστική την αναπλήρωση.Έτσι και θέλεις να την καθαρίσεις την βγάζεις την σαπουνίζεις/στεγνώνεις και είσαι έτοιμος.Για μέτρα TDS στα γυάλινα τα δοχεία μετά απο 3-4 μήνες να δεις τι βγάζει...και δεν καθαρίζονται τα άτιμα.Ήθελα να ήξερα ποιος Πόντιος άρχισε να κάνει αναπληρώσεις κολλητά στο σάμπ...κόβεις σαμπ δλδ για να κάνεις αναπλήρωση...και δεν το κάνω refugium,,,μόνο νερό να έχει περισσότερο ωφέλιμο είναι από την αναπλήρωση που την χωράς όπου θέλεις ακόμα και στο μπαλκόνι.Γενικά είμαι της απλής λογικής σαν σάμπ θα έβαζα και μια πλαστική σκάφη...και όλα χύμα μέσα.έτσι και αλλιώς εξοπλισμός είναι...Αυτή την βάση με κοιλοδοκό ρε σύ την ζαχαρώνω εδώ και καιρό...εγγύηση έτσι?
Μπορεί και εγώ να έκανα την αρχή στη Θεσσαλονίκη αλλά αν και την έχω κολλητά στο σαμπ δεν έχω αυτόματη αναπλήρωση και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα απλά υπάρχει ένας χώρος ανεκμετάλευτος αυτή τη στιγμή αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος μιας και δεν είμαι πόντιος Giovanni άντε με το καλό το καινούργιο σου ενυδρείο που για λίγο καιρό στην αρχή θα σου φαίνεται τεράστιο και μετά σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται και αυτό μικρό! Το κακό είναι ότι με το φωτιστικό σου θα φωτίζεις μόνο το κέντρο του ενυδρείου..... μήπως να πας για κάνα diy led τελικά
Άστα αυτά που ξέρεις! ένα λεντ φωτιστικό θα χρειαστείς ή μήπως δεν θα χρειαστείς;
Μετά όταν λέει ο Άλεξ ότι σου τα βγάζουμε με το σταγονόμετρο, εσύ λες πως τα έγραψες όλα στο πρώτο ποστ Υ.Γ. Νομίζω πως ξέχασες το SENEYE! και το αποτέλεσμα είναι.......κρατηθείτε.........3820