0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφιερομενο με πολυ αγαπη βεβεος βεβεος στον qs-plan!παει κωστακης στον διατροφολογο..του δεινει ο γιατρος την διατροφη του και του λεει να ξαναερθει σε ενα μηνα.ερχεται ο κωστακης μετα απο ενα μηνα και του λεει--γιατρε, δεν με βολεψε καθολου η διατροφη που μου εδωσες.αντι να χασω κιλα-εβαλα.-μα....αυτο δεν γινεται! για πες μου τι ακριβος εκανες?- ακριβος αυτο που μου εγραψες..το τιρισα κατα γραμμα.ετρογα οτι ηθελα και μετα ετρογα αυτα που μου εδωσες!
μητρικο φιλτρο ειναι αυτο που εχουν στα αυτια τους οι μαναδες,που οταν λες 'θα βγω' αυτες ακουν......'θα παω σε οργια με οπλα και ναρκωτικα,και χωρις μπουφαν'
Ήταν ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας στην πλατεία της Τραπεζούντας και κουβέντιαζαν. Κάποια στιγμή λέει ο Γιωρίκας: - Ρε Κωστίκα, ήρθε ο Παυλίκας από την Αμερική. - Σώπα ρε! του λέει ο Κωστίκας. - Και τι έκανε;. - Σπούδαζε. - Τι; - Δεν ξέρω πάω να τον ρωτήσω. Μια και δυο πάει ο Γιωρίκας και βρίσκει τον Παυλίκα. - Τι έγινε ρε Παυλίκα; Τι έκανες στην Αμερική; - Σπούδαζα. - Τι; - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Τι είναι αυτό; - Ακου, του λέει. Πρέπει να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Ναι. - Αρα σου αρέσει το νερό. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η θάλασσα. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η παραλία. - Ναι. - Αρα σου αρέσουν οι γυναίκες που ξαπλώνουν στην παραλία. - Ναι. - Αρα ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Τρελαίνεται ο Γιωρίκας, τρέχει και βρίσκει τον Κωστίκα. - Τρομερός επιστήμονας ο Παυλίκας, του λέει. - Τι σπούδασε ρε; τον ρωτάει. - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Και τι είναι αυτό; - Παίρνει το περισπούδαστο ύφος ο Γιωρίκας και λέει: - Πρέπει να στο πω με ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Όχι. - Ε, είσαι πούστης!
Ξυπνάει ο αμερικανος, τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά.Ξυπνάει ο Ελληνας, χλέπα, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου.