0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθε μέσα σε βαρέλι με νερό θαλασσινό. Το ενυδρείο άδειασε, καθαρίστηκε, ο τζαμάς άνοιξε τρύπες για υπερχείλιση κλπ και αύριο λέω να φτιάξω θαλασσινό νερό και να μεταφέρω μέσα στο ενυδρείο τον βράχο. Ερώτηση 1: όταν θα αρχίσει το aquascaping του βράχου, για πόση ώρα μπορεί να παραμείνει εκτός νερού ο ζωντανός;Ερώτηση 2: η κόλλα αυτή κολλάει σε βρεγμένο;Ερώτηση 3: βάζοντας τον βράχο μέσα πρέπει να προσθέσω και τίποτα ζουμιά ή απλά τον αφήνω μέσα;Ερώτηση 4: αύριο ο φίλος μου θα φέρει έναν κυκλοφορητή. Να τον βάλω να δουλεύει ή να περιμένω να ολοκληρωθεί η ιστορία;
Ήρθε μέσα σε βαρέλι με νερό θαλασσινό. Το ενυδρείο άδειασε, καθαρίστηκε, ο τζαμάς άνοιξε τρύπες για υπερχείλιση κλπ και αύριο λέω να φτιάξω θαλασσινό νερό και να μεταφέρω μέσα στο ενυδρείο τον βράχο. Ερώτηση 1: όταν θα αρχίσει το aquascaping του βράχου, για πόση ώρα μπορεί να παραμείνει εκτός νερού ο ζωντανός;εφοσον εχει πανω του ζωντανα ( π.χ. σκουλικια) τοτε απλα θα τον βρεχεις οταν βλεπεις οτι παει να στεγωσει.Ερώτηση 2: η κόλλα αυτή κολλάει σε βρεγμένο;θα βαλεις 2 κομματια ιδιου μεγεθους ( εαν παρεις την d&d) απο το καθε χρωμα και θα το πλασεις μεχρι να γινει ενα σωμα( χρωμα),μπορεις να το βουτηξεις μετα στο νερο ( σε ενα μπολακι) για να φυγει η θολουρα και να το βαλεις ακομα και μεσα στο νερο για να το κολλησεις.Ερώτηση 3: βάζοντας τον βράχο μέσα πρέπει να προσθέσω και τίποτα ζουμιά ή απλά τον αφήνω μέσα;γνωμη μου ειναι οτι για να κρατησεις τον βραχο ζωντανο θα πρεπει να τον βαλεις σε θαλασσινο νερο, με φως,κυκλοφορια και σκιμμερ. δεν χρειαζονται ζουμια.Ερώτηση 4: αύριο ο φίλος μου θα φέρει έναν κυκλοφορητή. Να τον βάλω να δουλεύει ή να περιμένω να ολοκληρωθεί η ιστορία;οταν θα τον κολλησεις μπορεις να τον αφησεις για 1-2 ωρες και μετα να αρχισεις τον κυκλοφορητη. ( Για να προλαβει να κολλησει)
το διαμέρισμα του σαμπ με τον ζ.β.