0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δανιηλ θύμισε μου σε ποιο μειλ θα στείλουμε τις φωτογραφίες?
ρε σεις τι καρχαριες ειναι αυτοι;υποτιθεται εμεις δεν πρεπει να την εχουμε βγαλει;οχι να την βρουμε στο νετ
Άντε με το καλό. Μπορεί να δεί τις φωτο σας κάποιος από το LIFE ή το NATIONAL GEOGRAPHIC και να ζητήσει να την κάνει πρωτοσέλιδο
...βάλτε την φωτογραφία σας στο photobucket, imageshack ή σε όποιο άλλο photoshare site θέλετε και στείλτε την με pm σε εμένα (LeeHook).
εδω να την βαλω την φωτογραφία ; η την στελνω σε πμ σε καποιον;
Δεν εννοούμε ενυδρειακές φωτο αλλά οποιαδήποπτε φωτο μπορεί να έχει θέμα από την θάλασσα.βάλτε την φωτογραφία σας στο photobucket, imageshack ή σε όποιο άλλο photoshare site θέλετε και στείλτε την με pm σε εμένα (LeeHook).
Παράθεση από: Tsagos στις Μάρτιος 20, 2013, 10:28:36 μμεδω να την βαλω την φωτογραφία ; η την στελνω σε πμ σε καποιον;την ανεβαζεις μεσω upload εκει που λεει στην αρχη και στελνεις το λινκ στον δημιουργο αυτου του θεματος
Παράθεση από: moufas1973 στις Μάρτιος 20, 2013, 10:29:36 μμΠαράθεση από: Tsagos στις Μάρτιος 20, 2013, 10:28:36 μμεδω να την βαλω την φωτογραφία ; η την στελνω σε πμ σε καποιον;την ανεβαζεις μεσω upload εκει που λεει στην αρχη και στελνεις το λινκ στον δημιουργο αυτου του θεματοςΜαθαίνεις γρήγορα γιατρέ μου...
ειμαι μετα απο δυσκολη μερα στο γυμναστήριο .... εαν πω πως δουλευει το 1% του εγκεφάλου θα πω ψεματα....1% δεν δουλεβει οταν ειναι ξεκουραστο το γ(!*@#(@ φαντασου....