0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμμωνια και νιτρικα δεν πανε μαζι ρε παιδια.. πιθανον να ειναι 0 η αμμωνια.Γνωμη μου και ισως στο μελλον να στο πουν κ αλλοι καλυτερα παρε τεστ της Salifert.Οχι γιατι της ΑΡΙ δεν ειναι καλα αλλα επειδη χρησιμοποιουνται αυτα κατα κορον στο θαλασσινο και εχουν τις πιο ακριβεις μετρησεις.
Damsel εάν δεν σου αρέσουν μην βάλεις το ενυδρείο είναι μικρό, αυτά είναι πολύ κτητικά ψάρια και νομίζω ότι θα έχεις προβλήματα με τις επόμενες προσθήκες που θα κάνεις.
60 λιτρα αλλα αλλη απορια εχω.οταν μηδενιστοει εντελως η αμμωνια κ τα N02 Κι περιοριστουν τα NO3 απο την στιγμη που το μεγαλυτερο ποσοστο του βραχου ειναι νεκρος πως θα γινεται η φιλτρανση?μονο ανρακα κ αντιφωσφορο εχω μεσα
Παράθεση από: ilias13 στις Νοέμβριος 15, 2012, 09:56:42 μμ60 λιτρα αλλα αλλη απορια εχω.οταν μηδενιστοει εντελως η αμμωνια κ τα N02 Κι περιοριστουν τα NO3 απο την στιγμη που το μεγαλυτερο ποσοστο του βραχου ειναι νεκρος πως θα γινεται η φιλτρανση?μονο ανρακα κ αντιφωσφορο εχω μεσαΤελικα το εκανες μεγαλυτερο απο αυτο που μου ελεγες?Ο Σταθης που σου εδωσα τον βραχο ειμαι
εαν η αρχη γινοταν με καποιο π.χ. zoantho ή μανιταρακι ( εφοσον βεβαια θελεις να βαλεις στο ενυδρειο) και οχι με καποιο ψαρι απο τοσο νωρις? Τι λετε ?Ηλια να ξερεις παντως πως οτι ωαρι βαλεις θα δυσκολευτεις να το βγαλεις εαν το μετανοιωσεις... Τα ατιμα ειναι σφεντονα στο αλατι [/quoteδεν βιαζομαι να προσθεσω ακομη!ουτε σε ψαρι ουτε σε καποιο κοραλι!να μηδενισουμε πρωτα!κ μετα προσεκτικες επιλογες!το εχω στα υποψιν μου γιωργο!ασε που δεν μπορω να βαζω τακτικα χερι μεσα στο ενυδρειο γιατι θα τα διαλυσω ολα!