0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου Γιαννη με τα σεντονια σου!!
Δεν βάζεις καμιά φωτό ή λινκ για να δούμε αυτά με τις "πυραμίδες"; Γιατί δεν τα ξέρω.Κατά τη γνώμη μου και τα Κινέζικα είναι μια χαρά. Κι όλο και θα βρεις κανένα κοντό.Υπάρχουν επίσης τα παλιά, καλά, Γαλλικά (έτσι λένε τουλάχιστον) aquatlantis, πχ:https://www.skroutz.gr/c/2099/Enydreia-Psarion/m/24177/Aquatlantis/f/844420/megalo.htmlΔες πχ το Volga450 ή το Volga240 που μου αρέσουν, αλλά δεν τα έχω δει από κοντά.
Ειχα και γω τετοιο ενυδρειο περσυ. Το αγορασα μεταχειρισμενο. Ειναι γενικα παλια ενυδρεια αυτου του τυπου. Design πριν 2000 και φυσικα πολλες φθηνες εταιριες εντος και εκτος κινας το κρατησαν και μετα.Πλεον δεν συναντιεται σε νεες σειρες ενυδρειων..
Ναι. Παντως οταν προκειται για αγορες μεταχειρισμενων προιοντων παντα προτιμω αναζητησεις απο σαιτ που εξειδικευονται στο αντικειμενο. Πχ ενυδρειακα απο φορουμ που ξερω, τεχνολογια απο σαιτ οπως ινσομνια, και παει λεγοντας.Εκαστος στο ειδος του που λεμε.. δε θα επαιρνα ενυδρειο απο σαιτ που πουλα αυτοκινητα πχ..Επισης απο σαιτ που υπαρχει φορουμ και που ο πωλητης εχει προφιλ και συμμετεχει συχνα εστω και με ψευδονυμο. Συνηθως ειναι πιο ασφαλες για να αποφυγεις απατεωνες
Ακριβούτσικα τα δίνουν. Ο "κανόνας" είναι ότι για μεταχειρισμένο, δεν δίνουμε πιαπάνω από 1 ευρώ το λίτρο. Εκτός κι αν είναι σε κατάσταση (σχεδόν) καινούριου.
καλό!
Παράθεση από: DIMITRISVAR στις Απρίλιος 08, 2021, 08:56:17 μμ καλό!Όντως, ΠΟΛΥ Καλό! Εγώ συμφωνώ με τον carimoura, όσον αφορά τις ιστοσελίδες αγγελιών. ΚΑΙ εδώ, ΚΑΙ στα λοιπά φόρα, ΚΑΙ στις ομάδες του ΦΒ, επικοινωνούμε και -κατά κάποιο τρόπο- "γνωριζόμαστε". Βέβαια, η φυσική επικοινωνία είναι κάτι άλλο, κι αν αντικατάστατη. Πότε θα πιούμε καφέεεε;
Για να καταλαβω... Ψαχνεις 12 χρονια να βρεις ενυδρειο να αντικαταστησεις αυτο που εχεις; Η, 12 χρονια ψαχνεσαι με μεταχειρισμενα γενικα; Εισαι αυτο που λενε αναποφασιστος αγοραστης;