0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερό ψάρι. Έχω δει απο κοντά 2 φορές σε μαγαζιά..Αλλά σύμφωνα με τις πηγές μου θέλει μεγάααλο ενυδρείο. 500+λίτρα...
Α ναι μωρε το χα ξεχάσει.. Ε ναι ενας τόνος ωερού θα ναι σίγουρα αρκετός!!Ε για σένα είναι τέτοια ψάρια τότε όντως. Θα ναι πιστεύω σούπερ.Τα hap από όσο έχω δει ενυδρεία στο ιντερνετ θέλουν άλλη διαρύθμιση με πέτρες κλπ.Εχει σκεφτεί να κάνεις rescape?
Kουκλιά!!!! Ποια τροφή είναι αυτή που κόλλησες στο τζάμι; Από ποια εταιρία δλδ.. Εχω μια της Τετρα που κολλάει στα τζάμια αλλά συνήθως μετά από 1 λεπτό πάντα μου ξεκολλανε...
...άλλα οι γυναίκες μου δεν θέλουν αλλαγές και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την άδεια τους
Παράθεση από: tkalamat στις Μάιος 30, 2020, 07:55:50 μμ...άλλα οι γυναίκες μου δεν θέλουν αλλαγές και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την άδεια τους Αχ αυτές οι γυναίκες... Η δικιά μου δε με άφησε να βάλω μεγαλύτερο ενυδρείο στο σαλόνι...
Ευτυχώς που δεν σας αφήνουν γιατί αν σας αφηναν σας φαντάζομαι με λίμνη στο κέντρο του σαλονιού και εσείς με στολή δύτη να βουτάτε να κουρευετε και να κάνετε aquascaping. Για σας το κάνουν, για να γλιτώσετε ταλαιπωρία και εξοδα