0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που απο τον προσωπικο τους χρονο και τον δικο τους κοπο περασαμε καλα εμειςΕγω παλι αν και ηρθα δεν μπηκα στην κληρωση για το ενυδρειο παρα μονο στον δευτερο γυρο και αυτο μετα απο παρατηρηση που εκανε ο saxlinaΔευτερη φορα στη πιτα συμβαινει αυτο και το 2013 δεν μπηκα στη κληρωση παλι εγω.
Παράθεση από: GEORGE33 στις Ιανουάριος 31, 2017, 10:05:59 πμΕνα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που απο τον προσωπικο τους χρονο και τον δικο τους κοπο περασαμε καλα εμειςΕγω παλι αν και ηρθα δεν μπηκα στην κληρωση για το ενυδρειο παρα μονο στον δευτερο γυρο και αυτο μετα απο παρατηρηση που εκανε ο saxlinaΔευτερη φορα στη πιτα συμβαινει αυτο και το 2013 δεν μπηκα στη κληρωση παλι εγω.Εγώ πάλι θα χαιρόμουν. Είναι σχεδόν τιμή. Οι σπουδαιότεροι και οι πιο γενναίοι είναι αυτοί που δεν μπαίνουν στις κληρώσεις της πίτας του A4F. Φίλε Γιώργο μάλλον το σύμπαν θέλει να σου πει ότι είσαι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγμα. Ψαξ το!
Ευχαριστώ πολύ όλους τους διοργανωτές της πίταςκαι περισσότερο όσους με πίστεψαν οτί θα πετύχω το φλουρί !!