0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε επιτέλους μπηκε το νερο στο αυλάκι! Ωραια και μελετημένη δουλεια αλλα οπως λες με καποια μικρό λαθάκια που ειναι απολυτα φυσικο να γίνουν την πρωτη φορα (καμια φορα και την δεύτερη ) Η υπερχείλιση σου ειναι μια φ32? Αν ναι ειναι μικρη έπρεπε να κανεις 2 χ φ32 με 3000 λιτρα αντλία επιστροφής.Το σκιμμερακι είναι μικρο αλλα με light stock δεν θα εχεις θεμα μεχρι να πάρεις κατι πιο μεγάλο.Για πες λιγα λογια για τον φωτισμό σου τι led εχεις? Σου εύχομαι με το καλο χωρις αναποδιες! Υγ.γιατι το kh ειναι τοσο ψηλά? Επρεπε να ειναι κοντα στο 8.
Ομορφιές λέμε...αντε να πάρει τα πάνω του γρήγορα λέμε να χορτάσουμε φωτό...
χαρα στο κουραγιο και την υπομονη σου!!!! με το καλο να σου ερθουν και τα υπολοιπα!!!
Γεια σου φιλε Μιχάλη με το πολυ δυνατο σου ξεκίνημα!Ολα πολυ ωραια και σωστά οργανωμένα, στοιχείο πολυ σημαντικό για μια πολλή καλύτερη συνέχεια.Πως την σκέφτεται την πορεία του,θα βαλεις και σκληρά κοράλλια ή θα το πας ποιο χαλαρά;Καλη συνέχεια Στάλθηκε από το LG-D801 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιος Μιχαλη! Τρενο θα πάει το ενυδρείο είμαι σίγουρος!
Μιχαλη πανεμορφος ο μικρος και η γονιοπορα. Τυχεροι ειστε εκει, γιατι ειχατε ωραια εισαγωγη.. Γνωμη μου ειναι πως επρεπε να παρεις 2 κλοουν ( το ενα σε λιγο μεγαλυτερο μεγεθος για να γινει αυτο το θυληκο) για να κανουν παρεα. !!!!
Να σου ζήσει. Πολύ ωραίος
Να τα χαίρεσαι...λέμε...πανέμορφα