0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα το μεγαλο θα κανεις? εγω στην θεση σου τι θα εκαμνα(ΣΙΓΟΥΡΑ) απο αυτο που κανω ολα τα χρονια!απο την στιγμη που θελεις οικονομικο και να μην εισαι συνεχεια απο πανω απο το ενυδρειο αρα θα το κανεις F/O!γεμισε νερο οσμωσης αλατι το ποιο φτηνο και βραχο βαλε οτι θελεις! εγω βασικα θα εβαζα νεκρο γιατι μπορεις να κανεις πειραματα με την διακοσμηση οση ωρα θελεις(ειδικα πριν γεμισεις το ενυδρειο χωρις να τσαλαβουτανε τα χερια στα νερα,καθαρα πραγματα) και μετα αν θελεις για ποιο γρηγαρα να στρωθει το ενυδρειο ριξε βακτηρια!μετα απο ψαρια θα εβαζα σιγουρα κλοουν,ντεκορα και 3 αγγελοψαρα! με τιποτα δεν θα εβαζα tank και πεταλουδες (και ειδικα στην αρχη)απο τη οσμωση η μεμβρανη αν δεν εχει φλασ κιτ καθε 2 χρονια καλα θα ητανε! τα αλλα καθε 6 μηνες αλλα και αυτο σχετικο ειναι γιατι εχει να κανει με το ποσα λιτρα νερο βγαζεις και καθε ποτε! αλλος ας πουμε σε 6 μηνες π.χ βγαζει απο την οσμωση 500 λιτρα και αλλος 100.
Καταρχήν χαίρομαι που συμφωνείτε Το θέμα του βράχου ?νόμιζα ότι χωρίς ζωντανό δεν μπορεί να πιάσει και ο νεκρός. Τα βακτήρια είναι για να στρώσει το νερο... Έτσι ?το blue tang δεν ξέρω αν μπορέσω να το γλιτώσω, η μικρή είναι 5,ίσως αν της πάρω ψεύτικο.
Blue tang 3ετων στα 120, κλόουν από 12 έως 20.
Καταστήματα για αγορά αυτών παιδιά μπορείτε να πείτε?Ξερω υπάρχουν αρκετά τουλάχιστον αυτά που εμπιστεύεστε εσείς.Αν δεν επιτρέπεται με ένα πμ αν είναι εύκολο.Ευχαριστω εκ των προτέρων!!