Κατηγορία ενυδρείου
Μεσογειακό! (ενυδρείο species tank )
Γενικές Πληροφορίες
Διαστάσεις Ενυδρείου (Μ*Π*Υ): 50cm X 150cm X 75cm
Συνολικά Λίτρα: 500 πάνω - κάτω
Καθαρά: 460-470
Βάση: ξύλο - σίδερο
Κάτοικοι του Ενυδρείου
Ψάρια: 3 κέφαλοι ( Striped Mullet ) , Σαλιάρες ( omobranchus germaini ) , 3 γύλους ( thalassoma pavo ) οι 2 τους είναι με κάθετες παχιές κάθετες μπλέ γραμμές ενώ ο 3 έχει πράσινο σώμα και απίστευτα σχήματα στο κεφάλι. και 1 Gobius roulei, 1 κούκο ή αλλιώς κωλοχτύπας. 3 αστερίες ( 2 μάβροι, 1 μοβ)
μόνο οι κέφαλοι από όσο αντιλαμβάνεστε δεν κρύβονται.
Κοράλια: όχι ( νομίζω δηλαδή δεν ξέρεις ποτέ τι θα βγει

)
σφουγγάρια: 2 μάυρα σφουγγάρια 1 μεγάλο μόβ....( ? )
Άλλα είδη: άπειρα ( έχουν αναπαραχθεί μετά απο ένα χρόνο )Cancellaria cooperii , monodonta sp, Phyllonotus trunculus, και άλλα είδη που δεν ξέρω τις ονομασίες τους, ερημίτες ( μπλέ κόκκινους, πράσινους ) δύο αστερίες μεγάλους και ..αμέτρητοι μικροί ( Ophiuroidea ) αμέτρητοι μικροί και 2 μεγάλοι, ο ένας τριχοτός Eriphia verrucosa, στις γαρίδες έχασα λογαριασμό Palaemon Serratus. 6-4 σπειρογράφους μικρούς 2 Coscinasterias tenuispina ( αρχικά ήταν ένας, έκανε μίτωση ώμος και τώρα οι δύο τους μετά από ένα χρόνο είναι έτοιμοι για μίτωση ξανά ) ίσως έχω ξεχάσει κάτι εδώ
δεν είναι πολλά τα ποιο πάνω αλλά πιστέψτε με.. το ενυδρείο μοιάζει άδειο ακόμα. θα το δείτε και στις φυτογραφίες
Διακόσμηση Ενυδρείου
Φόντο: τίποτα
Βράχος(Kg): 10+- kg
Είδος Βράχου(Ζωντανός/Νεκρός): 100% ζωντανός με φυτά πάνω
Υπόστρωμα: άμμος ζωντανός μίξη με άσπρο άμμο ( 100 ζωντανοί πλέων )
Φωτισμός
Είδη φωτισμού: 2 οικονομικές 50watt η μία
Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες
Εξοπλισμός Ενυδρείου
Φίλτρανση(Εξ.-Εσ. Φίλτρο/ Sump/ 'Άλλο:όχι
Skimmer: JAD PROTAIN SKIMMER DG-2520 me JAD SP 102-1600 Voltage 220-240V 1400λίτρα την ώρα
Αντλίες/Κυκλοφορητές: 2 HYDOR 700 λίτρα την ώρα η μία και η άλλη 1200
Θέρμανση/Θερμοκρασία (°C): 26 - όχι θέρμανση όχι chiller
'Εξτρα Παροχές
Calcium Reactor: οχι
Παροχή CO2:οχι
Ψύξη:οχι
Αντίστροφη Όσμωση: όχι το θεωρό άσκοπο και κακό για το ενυδρείο
Παράμετροι Νερού
KH :120, PH: 80 No2: 0.75, No3: 20 (λανθασμένη μέτρηση γιατί μόλις έχω βάλει στο ενυδρείο νεκρό ψάρι για τροφή και bloodworms και ότι μόλις πρόσθεσα νερό από θάλασσα.)
Συντήρηση
Αλλαγές νερού: 20-30 λίτρα κάθε 3 με 6 μήνες. απευθείας από θάλασσα.
χρίση: Digests Ammonia and nitrite BacterLife της Waterlife.
Διατροφή
Τροφές Ψαριών: γενικά flakes , bloodworms , γαρίδες αποξεραμένες, στερεά τροφή για καρκινοειδές σε ταμπλέτες, κατεψυγμένη τροφή αρτεμίων, κάποιες φορές κομμάτια από φρέσκο ψάρι από ψάρεμα, φυκια και άλλα φυτά από θάλασσα το καλοκαίρι.
Τροφές Κοραλλιών: όχι
Φωτογραφίες: