0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Γαβριλος στις Μάιος 30, 2016, 10:58:21 πμΜπράβο σε όλους παιδιά πολύ ωραία ενυδρεία δυσκολεύτηκα πολύ για να ψηφίσω! Πολλά μπράβο στους Νικητές! Στάθη τι πήγε στραβά φέτος? Από του χρόνου πιο πολλές τρικλοποδιές! xaxaxa.Γαυριλε φταιει φιλε λιγο και η επιτροπη νομιζω...Γιατι ρε φιλε εγω αυτη ειχα στειλει και μου την απορριψατε...Γιατι,γιατι;Μηπως με ζηλευεται;Εκει παει μονο το μυαλο μου δυστυχως...Καπου την εχουμε ξαναδει την φωτογραφια ηταν η αποντηση σας!...Φυσικα ρε παιδια και την εχετε ξαναδει,αφου ειμαι διεθνης χομπιστας...Τι δηλαδη επειδη ειμαι χαμηλων τονων και δεν μιλαω πατε να με φατε;...Ασε που ειναι και το αλλο,φετος ολα μου τα ξαδερφια εχουν φυγει μεταναστες στην Γερμανια και δεν με ψηφησαν...Τριαντα ψηφουλακια ηταν αυτα!!! ΥΓ Σωρι που λεω την αληθεια,αλλα νιωθω πολυ αδικημενος...
Μπράβο σε όλους παιδιά πολύ ωραία ενυδρεία δυσκολεύτηκα πολύ για να ψηφίσω! Πολλά μπράβο στους Νικητές! Στάθη τι πήγε στραβά φέτος? Από του χρόνου πιο πολλές τρικλοποδιές!
Υ.Γ. Ααααα! και φέτος πήρα την πρώτη και την τελευταία θέση…… κάτι άκουσα πως φέτος θα βραβευθεί και ο τελευταίος ενώ ο τέταρτος δεν θα πάρει τίποτα
Παράθεση από: clooyn στις Μάιος 30, 2016, 11:34:23 πμΠαράθεση από: Γαβριλος στις Μάιος 30, 2016, 10:58:21 πμΜπράβο σε όλους παιδιά πολύ ωραία ενυδρεία δυσκολεύτηκα πολύ για να ψηφίσω! Πολλά μπράβο στους Νικητές! Στάθη τι πήγε στραβά φέτος? Από του χρόνου πιο πολλές τρικλοποδιές! xaxaxa.Γαυριλε φταιει φιλε λιγο και η επιτροπη νομιζω...Γιατι ρε φιλε εγω αυτη ειχα στειλει και μου την απορριψατε...Γιατι,γιατι;Μηπως με ζηλευεται;Εκει παει μονο το μυαλο μου δυστυχως...Καπου την εχουμε ξαναδει την φωτογραφια ηταν η αποντηση σας!...Φυσικα ρε παιδια και την εχετε ξαναδει,αφου ειμαι διεθνης χομπιστας...Τι δηλαδη επειδη ειμαι χαμηλων τονων και δεν μιλαω πατε να με φατε;...Ασε που ειναι και το αλλο,φετος ολα μου τα ξαδερφια εχουν φυγει μεταναστες στην Γερμανια και δεν με ψηφησαν...Τριαντα ψηφουλακια ηταν αυτα!!! ΥΓ Σωρι που λεω την αληθεια,αλλα νιωθω πολυ αδικημενος... Εγώ σου το είπα ότι ανεβαίνω δύο δύο τα σκαλοπάτια και θα σε φάω του χρόνου δλδ φέτος! Συγχαρητήρια σέ όλους τους συμμετέχοντες, τα ενυδρεία όλα μα όλα είχαν κάτι το ξεχωρίστό, που ούτως ή άλλως όλα είναι θέμα γούστου του καθενός και της προοπτικής που το βλέπει! Σημασία δεν έχει ποιος βγαίνει πρώτος και ποιος τέταρτος (αυτό πηγαίνει…… ξέρει αυτός )αλλά το ότι συμμετέχοντας διασκεδάζουμε!Να ευχαριστήσω τέλος όλους όσους ψήφισαν το ενυδρείο μου και ακόμα περισσότερο τους τρεις που ψήφισαν το Μoray's Den τους οποίους αν δεν κάνει κόπο θα ήθελα να μου στείλουν ένα πμ έτσι απλά για να δω σε ποιους άρεσε!Υ.Γ. Ααααα! και φέτος πήρα την πρώτη και την τελευταία θέση…… κάτι άκουσα πως φέτος θα βραβευθεί και ο τελευταίος ενώ ο τέταρτος δεν θα πάρει τίποτα
Παράθεση από: sammy στις Μάιος 30, 2016, 04:19:12 μμΠαράθεση από: clooyn στις Μάιος 30, 2016, 11:34:23 πμΠαράθεση από: Γαβριλος στις Μάιος 30, 2016, 10:58:21 πμΜπράβο σε όλους παιδιά πολύ ωραία ενυδρεία δυσκολεύτηκα πολύ για να ψηφίσω! Πολλά μπράβο στους Νικητές! Στάθη τι πήγε στραβά φέτος? Από του χρόνου πιο πολλές τρικλοποδιές! xaxaxa.Γαυριλε φταιει φιλε λιγο και η επιτροπη νομιζω...Γιατι ρε φιλε εγω αυτη ειχα στειλει και μου την απορριψατε...Γιατι,γιατι;Μηπως με ζηλευεται;Εκει παει μονο το μυαλο μου δυστυχως...Καπου την εχουμε ξαναδει την φωτογραφια ηταν η αποντηση σας!...Φυσικα ρε παιδια και την εχετε ξαναδει,αφου ειμαι διεθνης χομπιστας...Τι δηλαδη επειδη ειμαι χαμηλων τονων και δεν μιλαω πατε να με φατε;...Ασε που ειναι και το αλλο,φετος ολα μου τα ξαδερφια εχουν φυγει μεταναστες στην Γερμανια και δεν με ψηφησαν...Τριαντα ψηφουλακια ηταν αυτα!!! ΥΓ Σωρι που λεω την αληθεια,αλλα νιωθω πολυ αδικημενος... Εγώ σου το είπα ότι ανεβαίνω δύο δύο τα σκαλοπάτια και θα σε φάω του χρόνου δλδ φέτος! Συγχαρητήρια σέ όλους τους συμμετέχοντες, τα ενυδρεία όλα μα όλα είχαν κάτι το ξεχωρίστό, που ούτως ή άλλως όλα είναι θέμα γούστου του καθενός και της προοπτικής που το βλέπει! Σημασία δεν έχει ποιος βγαίνει πρώτος και ποιος τέταρτος (αυτό πηγαίνει…… ξέρει αυτός )αλλά το ότι συμμετέχοντας διασκεδάζουμε!Να ευχαριστήσω τέλος όλους όσους ψήφισαν το ενυδρείο μου και ακόμα περισσότερο τους τρεις που ψήφισαν το Μoray's Den τους οποίους αν δεν κάνει κόπο θα ήθελα να μου στείλουν ένα πμ έτσι απλά για να δω σε ποιους άρεσε!Υ.Γ. Ααααα! και φέτος πήρα την πρώτη και την τελευταία θέση…… κάτι άκουσα πως φέτος θα βραβευθεί και ο τελευταίος ενώ ο τέταρτος δεν θα πάρει τίποτα Καλα τα λες...και εγω ειμαι της γνωμης να τα παρει ολα ο πεμπτος.Γαμ...ν τον τεταρτο...)