0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελειο. Δεντρα τα σκληρα και τα ψαρια σου φωναζουν να φτιαξεις μεγαλυτερο.!!!!!!!!!!!!!!!!Αρμονια στο μάτι. Αυτο πρεπει να ειναι το reef.!!!
Πολύ πολύ ωραίο !
Mπραβο ρε Γιωργο πολυ μεγαλη διαφορα απο την τελευταια σου ενημερωση.Πες καποια πραγματα και για τις ρουτινες σου.Εχεις αλλαξει κατι σε αυτες;...
Γιωρικα Πολλα Μπραβο ρε φιλε...θαρρω πως το τερματισες και αυτο το ενυδρειο σε χρονικο διαστημα γρηγορο!!Πολυ ωραιο να το χαιρεσαι!!
τα λογια Γιωργο εδω ειναι απλα μεγαλωνεις για το θελει το μικρο σου ,πολλα μπραβο.
Πανέμορφο!!!! Δεν έχεις προβλήματα που ακουμπάνε μεταξύ τους; Από θρεπτικα πως είσαι; Ατς ξανά εβαλες;Οι jebao τι παθανε; Τις καθαριζες; Πιες είχες;
Ρε τι γίνετε εκεί μέσα;;;; Κόλλα μεγαλύτερο ρε συ να φύγουν έργο τα ζωντανά...!
Παράθεση από: gregkn73 στις Νοέμβριος 16, 2015, 09:23:11 μμΠανέμορφο!!!! Δεν έχεις προβλήματα που ακουμπάνε μεταξύ τους; Από θρεπτικα πως είσαι; Ατς ξανά εβαλες;Οι jebao τι παθανε; Τις καθαριζες; Πιες είχες;Ακουμπάνε...δεν μπορώ να κάνω πολλά...έκοψα μια περίοδο.Στην προσπάθεια σπάσανε και μερικές άκρες και με γυρίζει πίσω..Ετσι τα αφήνω και όποιο επικρατήσει...μόνο σε κατι κραυγαλέο θα επέμβω.Θρεπτικά γύρω στο 10 νιτρικά...εχω καιρό να μετρήσω. Φωσφορικά δεν ξέρω..δουλέυω αντιφώσφορα και ατς δεν ξαναέβαλα, δημιουργήθηκε μόνο του πάνω στη φραγκιέρα (δεχεται και αρκετό φυσικό φως στο σημειο)... και κλαδευω κάθε εβδομάδα....οσο αφορά τις αντλίες:Πρωτα χαλασε η μία, ετσι απλά σταμάτησε ...και εκει που ο κινέζος μου λεει στην αντικαθιστώ ...μας εφαγε το capital control για 10€ μεταφορικά...Μετά απο αυτό..χάλασε και η άλλη...Οι κοντρόλερ δουλεύουν κανονικά τους δοκίμασα όσο έπαιζε η μία, κυκλοφοριτές ταπαιξαν το πηνίο? Βεβαια σε καποιοα φάση είχα αφήσει μέσα στο νερό τη μία και πήρε μόνη της μπροστά ..δεν κρατησε πολύ το όνειρο όμως. Τις RW-4 εχω. τις καθάριζα τουλάχιστον κάθε μήνα γιατί έπεφτε πολύ η απόδοση. Τώρα είμαι στο ψαξιμο για άλλη απο Ελλάδα.
Παράθεση από: KostasKappa στις Νοέμβριος 17, 2015, 03:47:51 μμΡε τι γίνετε εκεί μέσα;;;; Κόλλα μεγαλύτερο ρε συ να φύγουν έργο τα ζωντανά...!κόλαση...αχ...μη με μπριζόνετε και δεν έχω ουτε πορτοφόλι πλέον...χαχα...μόνο ο χώρος υπάρχει για να τοποθετηθεί...αντε και βράχος και σκιμμερ και αραγωνίτης αντε και μισό φωτιστικό.Αν και για αντλία λέω να πάρω την 8αρα
Παράθεση από: gmaravelisvet στις Νοέμβριος 17, 2015, 05:23:51 μμΠαράθεση από: gregkn73 στις Νοέμβριος 16, 2015, 09:23:11 μμΠανέμορφο!!!! Δεν έχεις προβλήματα που ακουμπάνε μεταξύ τους; Από θρεπτικα πως είσαι; Ατς ξανά εβαλες;Οι jebao τι παθανε; Τις καθαριζες; Πιες είχες;Ακουμπάνε...δεν μπορώ να κάνω πολλά...έκοψα μια περίοδο.Στην προσπάθεια σπάσανε και μερικές άκρες και με γυρίζει πίσω..Ετσι τα αφήνω και όποιο επικρατήσει...μόνο σε κατι κραυγαλέο θα επέμβω.Θρεπτικά γύρω στο 10 νιτρικά...εχω καιρό να μετρήσω. Φωσφορικά δεν ξέρω..δουλέυω αντιφώσφορα και ατς δεν ξαναέβαλα, δημιουργήθηκε μόνο του πάνω στη φραγκιέρα (δεχεται και αρκετό φυσικό φως στο σημειο)... και κλαδευω κάθε εβδομάδα....οσο αφορά τις αντλίες:Πρωτα χαλασε η μία, ετσι απλά σταμάτησε ...και εκει που ο κινέζος μου λεει στην αντικαθιστώ ...μας εφαγε το capital control για 10€ μεταφορικά...Μετά απο αυτό..χάλασε και η άλλη...Οι κοντρόλερ δουλεύουν κανονικά τους δοκίμασα όσο έπαιζε η μία, κυκλοφοριτές ταπαιξαν το πηνίο? Βεβαια σε καποιοα φάση είχα αφήσει μέσα στο νερό τη μία και πήρε μόνη της μπροστά ..δεν κρατησε πολύ το όνειρο όμως. Τις RW-4 εχω. τις καθάριζα τουλάχιστον κάθε μήνα γιατί έπεφτε πολύ η απόδοση. Τώρα είμαι στο ψαξιμο για άλλη απο Ελλάδα.Αν μπορείς βρες κανένα 24ν τροφοδοτικό, να δεις μήπως φταίει αυτό για τις jebao.Όσο αφορά τα νιτρικά, επειδή στο προηγούμενο ήσουν με μηδενικά , παρατηρήσες κάποια διάφορα στα Κοραλία ,όσο αφορά χρώμα και ταχύτητα ανάπτυξης;
Παράθεση από: gmaravelisvet στις Νοέμβριος 17, 2015, 05:30:57 μμΠαράθεση από: KostasKappa στις Νοέμβριος 17, 2015, 03:47:51 μμΡε τι γίνετε εκεί μέσα;;;; Κόλλα μεγαλύτερο ρε συ να φύγουν έργο τα ζωντανά...!κόλαση...αχ...μη με μπριζόνετε και δεν έχω ουτε πορτοφόλι πλέον...χαχα...μόνο ο χώρος υπάρχει για να τοποθετηθεί...αντε και βράχος και σκιμμερ και αραγωνίτης αντε και μισό φωτιστικό.Αν και για αντλία λέω να πάρω την 8αρα Ενα μεγαλυτερο ενυδρειο θα ηταν οτι καλυτερο...Για τα ζωντανά σίγουρα ..αλλά θα αρχίσουν και τα προβλήματα...Ωστοσο θα δείξει...σίγουρα με τρώει ο κ... επειδή όμως του χρόνου παιζει μετάθεση λέω να κάνω τουμπεκι....καθώς μπορεί να εχουμε δυσάρεστες εξελίξεις...