0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον πρέπει να βάλεις skimmer!!!
Κάποιος σε μάτιαξε Γρηγόρη, κουράγιο και άλλο κακό μη σε βρει...
Γρήγορη μην σε πέρνει απο κάτω φιλε!! Δυστυχώς τα έχει αυτα το χομπυ μας εμείς το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή! είναι κρίμα να πάει τοσος κοπος χαμένος
Σε μένα πάντως όταν μου συμβαίνουν τέτοια πράγματα χτυπάω κανένα κοραλλι ή ψάρι για να μου φτιάξει η διάθεση. Κάπως έτσι γέμισε και το ενυδρείο μου... ΥΓ Γρήγορη πλερωνε... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρηγόρη δεν την θυμάμαι την περίπτωση να σου πω την αλήθεια Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: clooyn στις Μάιος 18, 2017, 09:07:26 μμΓρηγόρη δεν την θυμάμαι την περίπτωση να σου πω την αλήθεια Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το είχαμε "συζητήσει":-)10 Λεντ σε σειρά, καίγονται τα 2 που έρχεται και φεύγει το ρεύμα για το τροφοδοτικό....?Συνέβει δεύτερη φορά, μετά από 4 μήνες, τα ίδια πάλι Λεντ και αναρωτιέμαι μήπως συμβαίνει κάτι και καίγονται μόνο αυτά τα τα 2?
Πολύ όμορφα ολα Γρηγόρη.ΥΓ Τελικα με το σκιμερ ολα καλα...🤣🤣🤣Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ όμορφο το ενυδρείο Γρηγορη!! Δόσε καμια λεπτομέρεια!! Ρουτίνα κτλ