0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανενα Νεο Κ.Κρυσταλλινε Παυλα Δεδομενε;;Θα παρουμε ματι;;
Παράθεση από: toyomania στις Ιούλιος 03, 2015, 08:54:56 πμΚανενα Νεο Κ.Κρυσταλλινε Παυλα Δεδομενε;;Θα παρουμε ματι;;Κατι καναμε.Το βραδακι θα εχει Eurogroup και προγραματικες δηλωσεις... Τελικα θα μεινω μονο με τα λεντ,τελικη αποφαση μιας και τα φραγκα τελειωσαν.ΥΓ Θα ηθελα ομως να βαλω σιγουρα μια 54αρα Τ5 στον ποπο του Σόιμπλε...
Παράθεση από: clooyn στις Ιούλιος 03, 2015, 09:22:09 πμΠαράθεση από: toyomania στις Ιούλιος 03, 2015, 08:54:56 πμΚανενα Νεο Κ.Κρυσταλλινε Παυλα Δεδομενε;;Θα παρουμε ματι;;Κατι καναμε.Το βραδακι θα εχει Eurogroup και προγραματικες δηλωσεις... Τελικα θα μεινω μονο με τα λεντ,τελικη αποφαση μιας και τα φραγκα τελειωσαν.ΥΓ Θα ηθελα ομως να βαλω σιγουρα μια 54αρα Τ5 στον ποπο του Σόιμπλε... περιμένουμε φωτο με τις εξελίξεις!!
Ωωωωωω. Δεν εισαι μονο καλος μαστορας, εισαι και γρηγορος εγω για ολα αυτα θα ηθελα και πανω απο μηνα!!
Καλημερα.Τι ομορφιες κανατε ρε Σταθη εκει περα?!!Τι να πω ο αδερφος Τζιο πιο πανω με συμπληρωσε!Πανεμορφο εχει γινει φιλαρακι.....τα σπαει(που να γεμισει και με ζωη εκει μεσα φαντασου πως θα ειναι)!!Ερωτηση.....τελικα επανω απο το ενυδρειο θα το κλεισεις(με ντουλαπια) η θα το αφησεις ετσι ανοιχτο?Πω ρε τι ιδεες μου δινεις.....για το επομενο εννοω!Αν επιτρεπεται κιολας σαν κοστος η κατασκευη γυψοσανιδας σαν αυτη ποσο βγαινει?Πανω-κατω... Υ.Γ.Αξιος και ο Ακης παντως....πολλα μπραβο το παλικαρι!!
Παράθεση από: toyomania στις Ιούλιος 04, 2015, 09:41:26 πμΚαλημερα.Τι ομορφιες κανατε ρε Σταθη εκει περα?!!Τι να πω ο αδερφος Τζιο πιο πανω με συμπληρωσε!Πανεμορφο εχει γινει φιλαρακι.....τα σπαει(που να γεμισει και με ζωη εκει μεσα φαντασου πως θα ειναι)!!Ερωτηση.....τελικα επανω απο το ενυδρειο θα το κλεισεις(με ντουλαπια) η θα το αφησεις ετσι ανοιχτο?Πω ρε τι ιδεες μου δινεις.....για το επομενο εννοω!Αν επιτρεπεται κιολας σαν κοστος η κατασκευη γυψοσανιδας σαν αυτη ποσο βγαινει?Πανω-κατω... Υ.Γ.Αξιος και ο Ακης παντως....πολλα μπραβο το παλικαρι!! Ευχαριστω τογιο να εισαι καλα.Οχι απο πανω δεν θα κλείσει τελικα.Να φανταζεσαι καπου στην μεση ενα φωτιστικο στις ιδιες διαστασεις.Το κοστος τωρα με πολυ προσωπικη δουλεια υπολογίζεται γυρω στα 700 e ολα μαζι. Στάλθηκε από το LG-E400 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2