0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή αρχή Στάθη! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απίστευτο και αυτό σαν το άλλο!
Η εμπειρια που εχεις θα ειναι το μεγαλο σου οπλο κι εδω. Σιγουρα θα μας πεταξεις τα ματια εξω παλι
Πιο γρήγορος και απο την σκιά του.πολύ ωραία νέα φιλαράκι.Βάλε πράμα.Μαζί σου και για την υπερχείλιση και για το υβριδικό με τα λέντ και Τ5.Τώρα θα βάλεις 100% καινούργια led ή θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα 100άδες που έχεις?αν βάλεις καινούργια καιρός είναι νομίζω να παίξεις με 50w υβριδικά σύμφωνα με το αρθράκι του http://www.nano-reef.com/topic/352618-led-colors-and-what-they-are-used-for/και να βάλεις 3 ή και 4 Χ50w κεντρικά σε συνδυασμό με 4 Τ5 στις άκρες και να τα γεμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου(δλδ να ανάβεις 3 ή και 2 λάμπες).Πιστεύω οτι θα είσαι καλυμμένος από όλες τις απόψεις.Το σάμπ στο μπαλόνι πάλι?Θα παίξεις Β/Ρ η θα κάνεις το βήμα επιτέλους σε ΖΕΟ?
Καλη αρχη Σταθη ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.Αν θες την γνωμη θα σου ελεγα υβριδικο.
Σταθη θα εχουμε σχεδον ιδια ενυδρεια:-)))))) 132*72*60 το δικο μου, ριμλεςς, με 12αρι διπλο πατο, εξωτερικο μπαλκονι και Herbie!!!! Το εξωτερικο μπαλκονι καντο βαθυ ,ωστε πανω απο την κατεβασια που δουλευει σιφωνι, να εχεις 15εκ στηλη νερου τουλαχιστον. Καλη αρχη και να την απολαυσεις σου ευχομαι οσο δεν παει..... Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε τρελες ομορφιες.
Παράθεση από: gregkn73 στις Ιούνιος 25, 2015, 09:19:53 μμΣταθη θα εχουμε σχεδον ιδια ενυδρεια:-)))))) 132*72*60 το δικο μου, ριμλεςς, με 12αρι διπλο πατο, εξωτερικο μπαλκονι και Herbie!!!! Το εξωτερικο μπαλκονι καντο βαθυ ,ωστε πανω απο την κατεβασια που δουλευει σιφωνι, να εχεις 15εκ στηλη νερου τουλαχιστον. Καλη αρχη και να την απολαυσεις σου ευχομαι οσο δεν παει..... Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε τρελες ομορφιες.Ευχαριστω Γρηγορη.Το βαθος θα ειναι 30cm.Οσο για το Herbie εβαλες και εσυ το χερακι σου αφου πρειν το μυνημα σου ειμουν ετοιμος για durso που ειναι της ιδιας φιλοσοφιας.Και εσυ με Φ40 κατεβαζεις το νερο;
Παράθεση από: clooyn στις Ιούνιος 25, 2015, 09:48:38 μμΠαράθεση από: gregkn73 στις Ιούνιος 25, 2015, 09:19:53 μμΣταθη θα εχουμε σχεδον ιδια ενυδρεια:-)))))) 132*72*60 το δικο μου, ριμλεςς, με 12αρι διπλο πατο, εξωτερικο μπαλκονι και Herbie!!!! Το εξωτερικο μπαλκονι καντο βαθυ ,ωστε πανω απο την κατεβασια που δουλευει σιφωνι, να εχεις 15εκ στηλη νερου τουλαχιστον. Καλη αρχη και να την απολαυσεις σου ευχομαι οσο δεν παει..... Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε τρελες ομορφιες.Ευχαριστω Γρηγορη.Το βαθος θα ειναι 30cm.Οσο για το Herbie εβαλες και εσυ το χερακι σου αφου πρειν το μυνημα σου ειμουν ετοιμος για durso που ειναι της ιδιας φιλοσοφιας.Και εσυ με Φ40 κατεβαζεις το νερο; Χαιρομαι που σου εδωσα ιδεα, και εγω το εξωτερικο μπαλκονι 30εκ υψος το εχω, ειναι πραγματικα αθορυβη η υπερχειληση και αν βαλεις και καλυμματα στο σιφωνι αλλα και στην ασφαλειας που ρυθμιζει την σταθμη στο μπαλκονι , ειναι και 100% ασφαλης. Εγω εχω 2*32 κατεβασιες σιφωνι και αλλες τοσες ασφαλειας....ηθελα να τροφοδοτω ξεωριστα χωρις να χρειαστω να διακλαδισω , RDSB &SUMP.
Παράθεση από: gregkn73 στις Ιούνιος 25, 2015, 10:10:56 μμΠαράθεση από: clooyn στις Ιούνιος 25, 2015, 09:48:38 μμΠαράθεση από: gregkn73 στις Ιούνιος 25, 2015, 09:19:53 μμΣταθη θα εχουμε σχεδον ιδια ενυδρεια:-)))))) 132*72*60 το δικο μου, ριμλεςς, με 12αρι διπλο πατο, εξωτερικο μπαλκονι και Herbie!!!! Το εξωτερικο μπαλκονι καντο βαθυ ,ωστε πανω απο την κατεβασια που δουλευει σιφωνι, να εχεις 15εκ στηλη νερου τουλαχιστον. Καλη αρχη και να την απολαυσεις σου ευχομαι οσο δεν παει..... Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε τρελες ομορφιες.Ευχαριστω Γρηγορη.Το βαθος θα ειναι 30cm.Οσο για το Herbie εβαλες και εσυ το χερακι σου αφου πρειν το μυνημα σου ειμουν ετοιμος για durso που ειναι της ιδιας φιλοσοφιας.Και εσυ με Φ40 κατεβαζεις το νερο; Χαιρομαι που σου εδωσα ιδεα, και εγω το εξωτερικο μπαλκονι 30εκ υψος το εχω, ειναι πραγματικα αθορυβη η υπερχειληση και αν βαλεις και καλυμματα στο σιφωνι αλλα και στην ασφαλειας που ρυθμιζει την σταθμη στο μπαλκονι , ειναι και 100% ασφαλης. Εγω εχω 2*32 κατεβασιες σιφωνι και αλλες τοσες ασφαλειας....ηθελα να τροφοδοτω ξεωριστα χωρις να χρειαστω να διακλαδισω , RDSB &SUMP.Καλυμματα ποια εννωεις;Αυτα τα μαυρα που ντυνουν τις σωληνες για το κρυο;
Καλη αρχη Σταθη. Και μπολικες φωτογραφιες.!!!Θα φτιαξεις το μπαλκονι μεσα στο ενυδρειο ή εξω στην πλατη? Να υποθεσω οτι θα ειναι μικρο και οχι ολοκληρο πυργο ε?
Παράθεση από: glazar στις Ιούνιος 25, 2015, 10:10:48 μμΚαλη αρχη Σταθη. Και μπολικες φωτογραφιες.!!!Θα φτιαξεις το μπαλκονι μεσα στο ενυδρειο ή εξω στην πλατη? Να υποθεσω οτι θα ειναι μικρο και οχι ολοκληρο πυργο ε?Γιωργο θα κοπει το πλαινο τζαμι σε π πεντε ποντους (αυτο που θα κοιταει στην κολωνα)και εξωτερικα θα γινει ενα μπαλκoνι oπου και θα βγαζω τους ενυδρειακους μου λογους... .Μικρο θα ειναι 0,10x0,40x0,30
Παράθεση από: clooyn στις Ιούνιος 25, 2015, 10:28:50 μμΠαράθεση από: glazar στις Ιούνιος 25, 2015, 10:10:48 μμΚαλη αρχη Σταθη. Και μπολικες φωτογραφιες.!!!Θα φτιαξεις το μπαλκονι μεσα στο ενυδρειο ή εξω στην πλατη? Να υποθεσω οτι θα ειναι μικρο και οχι ολοκληρο πυργο ε?Γιωργο θα κοπει το πλαινο τζαμι σε π πεντε ποντους (αυτο που θα κοιταει στην κολωνα)και εξωτερικα θα γινει ενα μπαλκoνι oπου και θα βγαζω τους ενυδρειακους μου λογους... .Μικρο θα ειναι 0,10x0,40x0,30Σταθη το μπαλκονι αν προλαβαινεις καντο σε ολο το μηκος. Πολυ καλυτερο σκιμινκ και πιο Ωραιο στο ματι.
Παράθεση από: gregkn73 στις Ιούνιος 25, 2015, 10:59:01 μμΠαράθεση από: clooyn στις Ιούνιος 25, 2015, 10:28:50 μμΠαράθεση από: glazar στις Ιούνιος 25, 2015, 10:10:48 μμΚαλη αρχη Σταθη. Και μπολικες φωτογραφιες.!!!Θα φτιαξεις το μπαλκονι μεσα στο ενυδρειο ή εξω στην πλατη? Να υποθεσω οτι θα ειναι μικρο και οχι ολοκληρο πυργο ε?Γιωργο θα κοπει το πλαινο τζαμι σε π πεντε ποντους (αυτο που θα κοιταει στην κολωνα)και εξωτερικα θα γινει ενα μπαλκoνι oπου και θα βγαζω τους ενυδρειακους μου λογους... .Μικρο θα ειναι 0,10x0,40x0,30Σταθη το μπαλκονι αν προλαβαινεις καντο σε ολο το μηκος. Πολυ καλυτερο σκιμινκ και πιο Ωραιο στο ματι.Γρηγορη αυτο το σημειο του ενυδρειου δεν θα φαινεται καθολου μιας και θα βρισκεται εντοιχισμενο σε γυψοσανιδα.Δεν προλαβαινω να αλλαξω το μικος αλλα δεν νομιζω πως θα υπαρχει και θεμα με το σκιμινκ
ευχομαι ολοψυχα καλη αρχη φιλε Σταθηκαι οτι καλυτερο για το νεο ενυδρειο. ειμαι σιγουρος οτι θα γινει σουπερ απο ολες τις αποψεις.εισαι στη καλυτερη φαση που μπορει να βρεθει ενας χομπιστας.την υλοποιηση της σκεψης και την χαρα του να βλεπεις συμμετεχονταςο ιδιος τη δημιουργια απο το μηδεν ενος οικοσυστηματος.χαρα που μπορει να συγκριθει για μενα μονο με την χαρα που περνειενας χομπιστας οταν το ενυδρειο του εχει φτασει σε ενα υψηλο επιπεδο καιανταμειβεται για τον κοπο,το χρημα και τις ωρες που εχει διαθεσει για αυτο.να σαι παντα καλα και αναμενουμε φωτορεπορταζ.
Καλη αρχη φιλε Στάθη. Κρατα φουλ ιστορικο γιατι μου αρεσουν ολες σου οι επιλογες σε αυτο το ενυδρειο και σκεφτομαι να σε ακολουθησω πιστα εσενα και τον Γρηγορη. Αντι για Herbie τι αποψη εχετε για Bean animal υπερχειλιση?