0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σταθη τι ψυκτρα θα βαλεις; λεντ θα αλλαξεις αναλογιες 'η θα παιξεις στα ιδια; βραχο τον ιδιο θα βαλεις; αραγωνιτη;
Πως και δεν πηγές σε αραγωνιτη ΑΤΙ;
Πάσο
Eυχαριστω παιδια χαιρομαι που σας αρεσει η νεα κατασκευη .Το τσεκ με το νερο εγινε επιτυχημενα και αυτο που μενει τωρα ειναι να τοποθετησω τα λεντ του φωτιστικου απο το ενυδρειο που τρεχει ακομα σε μια καινουρια κατασκευη και η μεταφορα των ζωντανων.Αν και εφτασα σχεδον στο τελος ακομα την βλεπω μεγαλη την ουρα του μιας και απο αυτη την εβδομαδα δεν θα εχω και πολυ χρονο στην διαθεση μου για να ασχοληθω ... ΥΓ Ηθελα να ηξερα,αυτη την δουλεια ποιος την ανακαλυψε;...
Παράθεση από: clooyn στις Ιούλιος 06, 2015, 05:05:24 μμEυχαριστω παιδια χαιρομαι που σας αρεσει η νεα κατασκευη .Το τσεκ με το νερο εγινε επιτυχημενα και αυτο που μενει τωρα ειναι να τοποθετησω τα λεντ του φωτιστικου απο το ενυδρειο που τρεχει ακομα σε μια καινουρια κατασκευη και η μεταφορα των ζωντανων.Αν και εφτασα σχεδον στο τελος ακομα την βλεπω μεγαλη την ουρα του μιας και απο αυτη την εβδομαδα δεν θα εχω και πολυ χρονο στην διαθεση μου για να ασχοληθω ... ΥΓ Ηθελα να ηξερα,αυτη την δουλεια ποιος την ανακαλυψε;... Σταθη πως παει; την εκανες την μεταφορα;
Γεια σου ρε Σταθαρα ΤιτανοΜεγιστε!!!Αντε χωσε πονο αγορι μου.....!!!!
Περιμενουμε το ρεπορταζ... χμμμ μηπως εισαι κ εσυ στη λιστα με του τσεπακηδες του ΚΕΕΛΠΝΟ?? Θα σε καταδωσω!!!