0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καβουρας ετοιμος ειναι για μεζεδακι!! Βαγγελη κουκλι το ενυδρειο σου δεχεται την μεγαλυτερη φροντιδα που θα μπορουσε να δεχθει ενα ενυδρειο!!! το βιντεο ειναι προσφατο? σε ταλαιπωρει το κυανο ακομα ? υποβρύχια ειναι η καμερα?
Πολυ ενδιαφερον ο τροπος ληψης στο βιντεο Βαγγελη.Καλα το ολο project το εχω δει και απο κοντα και απλα δεν υπαρχει(καλυτερο απο το δικο μου ).Πολλα μπραβο Βαγγελη
Κανε μια καλη αναφορα στο ολο στησιμο κλπ και να παμε στο ενδιαφερον κομματι...στοκαρισμα,αναπτυξη,ρουτινες,κολπα κλπ
Εχεις ενα ψαρι που το θέλω...
Παράθεση από: gregog7 στις Ιούλιος 03, 2014, 08:34:07 μμΚανε μια καλη αναφορα στο ολο στησιμο κλπ και να παμε στο ενδιαφερον κομματι...στοκαρισμα,αναπτυξη,ρουτινες,κολπα κλπΓρηγόρη θα αναφερθώ εκτενέστερα για τις ρουτίνες στην πορεία.Γενικά τώρα το έχω σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης (πολύ τάισμα και ποικιλία) και όταν πάρουν μπόι θα το γυρίσω σε πρόγραμμα χρώματος, με χαμηλά ποσοστά θρεπτικών ουσιών δηλαδή.Για να πάρεις μια ιδέα, δες τι χαμός γίνεται στη παρούσα φάση από ζουμιά !!!Μη σε μπερδέψει η εικόνα... πολλά είναι τα ίδια και απλά επαναλαμβάνεται 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα.
Πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει φίλε!
Παράθεση από: Γαβριλος στις Ιούλιος 03, 2014, 10:30:08 μμΠολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει φίλε! Σιγα τα πραματα.. τις δικες μου ρουτινες να δεις.. πλεον η google με εστειλε επιστολη οτι πλεον δεν θα μου στελνει υπενθιμισεις.. αφου δεν τηρω καμια!!!