0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ εντυπωσιακο το ενυδρειο σου! Καλα υπαρχει μαυρος αραγωνιτης??
Καλα εχω παθει πλακα... ομορφο... στρωμενο.... καθαρο... ΜΠΡΑΒΟ !!!
Τι λες τωρα ειναι πολυ ωραιες οι φωτο σου, φυσικα το DxO κανει παπαδες αλλα δεν υπαρχει φωτο που να μην εχει υποστει μια βελτιωση.Το βγαλεις reef φωτο με 17000+ kelvin ειναι πολυ δυσκολο καθως το White Balance τρελλαινετε ολα βγαινουν τερμα κορεσμενα..Οσο για τις εφυλιες... ασε και εχω σκασει... θελω να τις ξαναβαλω ολες...
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου και πολυ ομορφες φωτογραφιες.Το μονο που θα αλλαζα ειναι την θεση στην κοκκινη μοντι
Πολύ ομορφο ενυδρειο,με αναπτυξη και φουλ χρωμα.
Πανέμορφο είναι, να το χαίρεσαι.
Το αποτελεσμα ειναι φοβερο.Και η χαρα μου μεγαλη που βλεπω το ενυδρειο στημενο και παλι sending from... hell.......
Παράθεση από: clooyn στις Μάιος 13, 2014, 12:01:20 πμΠολυ ωραιο το ενυδρειο σου και πολυ ομορφες φωτογραφιες.Το μονο που θα αλλαζα ειναι την θεση στην κοκκινη μοντι Δυστυχώς δεν είναι κοκκινη. Είναι spongodes και καφετιασε μόλις την έβαλα στο ενυδρείο. Ακόμα περιμένω να βγάλει παλι το χρωμα της. Είχα μια περίοδο με καφετιασμα και τωρα επανέρχονται σιγά σιγά κάποια κοραλια.Το λες απο την άποψη οτι θα καλύψει όταν μεγαλώσει ή οτι είναι πολυ ψηλά απο φωτισμό.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Καλημερα ^-^Στην πρωτη περιπτωση βρισκω το μοναδικο θεμα που μπορει να προκυψει.Απο πλευρας φωτισμου δεν υπαρχει κανενα θεμαΥΓ Αλλα και αυτ, με το που ανοιξει το ματι να μιλαω για μοντι και ακρο,πρεπει να το κοιταξω λιγο...
Οσο για τις εφυλιες... ασε και εχω σκασει... θελω να τις ξαναβαλω ολες...