0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οικοδομικες επειχηρησεις Αδημουδης δημητριος & σια ο.ε Αμα χρειαστητε ποτε τιποτα απο τεχνικης καο κατασκευαστικης αποψης εδω ειμαι για εσας..... ( αν και εχω χαθει λιγο γιατι ετοιμαζω παλι κατι....) Τωρα δουλευω σε μια εταιρια ονοματι ΚΥΚΛΩΨ.. δειτε στο σπιτι σαν οτι εχετε απο πλατικο κουβα , γλαστρα, σκουπα, δοχεια και ταπερ.... μαλλον λενε το ονομα αυτο.... Οτι χρειαστειτε απο τις δυο δουλιες pm και στο σπιτι σας και με εκτωση που δικουουμαι εγω απο την αποθηκη......
Παράθεση από: bluesman στις Ιανουάριος 22, 2013, 01:16:08 πμ(όχι φοροτεχνικά)Σε αυτό έρχομαι να βοηθήσω εγώ..... Εγώ εδώ και 6 χρόνια έχω λογιστικό γραφείο όπου παρέλαβα απο την μητέρα μου που το είχε απο το 1991. (Μαζί με αυτήν ακόμα φυσικά στο χορό...Βλέπεις πολλά πράγματα να μάθεις..Κάθε μέρα μόνο μαθαίνουμε και διαβάζουμε αλλαγές.) Έτσι λοιπόν όποιος θελήσει οποιαδήποτε συμβουλή με χαρά να του λύσω όποια απορία θέλει.. Στις Κυριακάτικες συναντήσεις έχουμε πολλά να λέμε άλλωστε και φυσικά αν χρειαστεί οτιδήποτε στο λογιστικό κομμάτι απο οικονομικής άποψης θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ....Επίσης αν κάποιος θέλει πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου σχεδόν καθημερινά (αν μένει χρόνος) ενημερώνω και το blogspot μου με διάφορα νέα...www.logistiki-exelixi.gr
(όχι φοροτεχνικά)