0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Δέσποινα στις Μάρτιος 14, 2014, 11:39:34 πμΓαβριλο με το καλο βρε αγορι μου,,,,τι να πω...καλη αρχη.....Να το ξεραμε κιολας καλα θα ηταν.... λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............ Ρε Γαβριλο, ετσι ειπαμε? Με απογοητευεις βρε αγορι μ, αλλα λεγαμε εμεις. Μην τομισεις να μ μιλησεις στη συναντηση
Γαβριλο με το καλο βρε αγορι μου,,,,τι να πω...καλη αρχη.....Να το ξεραμε κιολας καλα θα ηταν....
Παράθεση από: lenaki90 στις Μάρτιος 14, 2014, 02:51:24 μμΠαράθεση από: Δέσποινα στις Μάρτιος 14, 2014, 11:39:34 πμΓαβριλο με το καλο βρε αγορι μου,,,,τι να πω...καλη αρχη.....Να το ξεραμε κιολας καλα θα ηταν.... λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............ Ρε Γαβριλο, ετσι ειπαμε? Με απογοητευεις βρε αγορι μ, αλλα λεγαμε εμεις. Μην τομισεις να μ μιλησεις στη συναντηση Λενα θα μιλαω με τον Νικο!
Υπάρχουν έτοιμα κρεμαστά.υγΚοίτα τι μπορείς να πάθεις από μια αγορά κυκλοφορητή don't feed the trolls!!!
Πολλα νερα "απιονισμενα" του εμποριου δεν ειναι και τοσο καταλληλα για χρηση σε ενυδρειο...
Προσοχη... πριν κανεις το σαμπ πρεπει πρωτα να εχεις αγορασει το σκιμερ.. ή εστω να εχεις καταληξει πιο θα παρεις, γιατι βαση των απαιτησεων του θα κανεις τα χωρισματα στο σαμπ.Καθε σκιμερ sump internal εχει την επιθυμητη σταθμη νερου για την σωστη του λειτουργια.Πχ για το παραπανω θα δεις οτι λεει:Required water level 13 cm.Οποτε θα πρεπει να κανεις ετσι το σαμπ ουτος ωστε το διαμερισμα που θα φιλοξενει το σκιμερ,η σταθμη νερου να ειναι στα 13 εκατοστα...