0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κώστα το ενυδρείο σου δεν παίζεται φίλε ! ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ ! Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο θα είναι εξίσου τούμπανο !
ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο
Κωστα πεταει. Κριμα που αναγκαζεσαι να το χαλασεις πριν πας στο καινουργιο. Βλεποντας και παλιες φωτο σαν μου φανηκε πιο γρηγορη η αναπτυξη τον τελευταιο καιρο;ΥΓ δες και αυτο για το νεα φωτιστικο σου http://www.philips.co.uk/c-m-li/coralcare/perfect-light-balance
Καλη επιτυχια φιλος στο νεο project. Ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει και θα μας βγαλεις τα ματια ....
Παράθεση από: gregkn73 στις Ιούλιος 11, 2016, 03:53:31 μμΚωστα πεταει. Κριμα που αναγκαζεσαι να το χαλασεις πριν πας στο καινουργιο. Βλεποντας και παλιες φωτο σαν μου φανηκε πιο γρηγορη η αναπτυξη τον τελευταιο καιρο;ΥΓ δες και αυτο για το νεα φωτιστικο σου http://www.philips.co.uk/c-m-li/coralcare/perfect-light-balanceτο αρθρο φαινεται πολυ ενδιαφερον. Θελει καλη μελετη γιατι μπορει να ειναι και απλα μπουρδες τις philips για να πουλαει προιοντα.
Αφου εκανες και τον Θωμα να γραψει.... Δεν περιγραφω αλλο.. !!!! Που χαθηκες; τωρα που σε πετυχαμε...
Παράθεση από: glazar στις Ιούλιος 12, 2016, 11:41:06 πμΑφου εκανες και τον Θωμα να γραψει.... Δεν περιγραφω αλλο.. !!!! Που χαθηκες; τωρα που σε πετυχαμε...Γιωργο ο Θωμας μονο μια φορα μιλαει....μετα σιωπη!! Θα ξανα μιλησει οταν δει το νεο προτζεκτ!!
Συγχαρητήρια για το νεο πρότζεκτ.Η επιλογή του νομίζω οτι αποτελεί ισως το ωραιότερο και πιο φυσικό στήσιμο... Επίσης το συγκεκριμένο ενυδρείο αποτελεί...άπιαστο ονειρο για μένα...εκτός κι αν σου κάτσει ο Θειούλης...
Παράθεση από: toyomania στις Ιούλιος 12, 2016, 07:35:23 μμΠαράθεση από: glazar στις Ιούλιος 12, 2016, 11:41:06 πμΑφου εκανες και τον Θωμα να γραψει.... Δεν περιγραφω αλλο.. !!!! Που χαθηκες; τωρα που σε πετυχαμε...Γιωργο ο Θωμας μονο μια φορα μιλαει....μετα σιωπη!! Θα ξανα μιλησει οταν δει το νεο προτζεκτ!! Οχι!νομιζω πως το σκ θα ξαναμίλησει ο Θωμάς της σιωπής...Μονο μαζι μου ομως... ΥΓ Ασε που μπορει σε λιγο να εχουμε και νεο πρότζεκτ...
Αν σου κάτσει ο Θειούλης τέτοιο ενυδρείο θα φτιάξεις; εγώ πάντως αν μου καθόταν ο Θειούλης(ή έστω μια πλούσια Θεία) θα έφτιαχνα ένα να κολυμπάω και γω μέσα όσο για το νέο πρότζεκτ Κώστα, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά όλα είναι θέμα γούστου και αισθητικής. Θα είναι πολύ δύσκολο να φανεί το ίδιο ή καλύτερο το αποτέλεσμα στις διαστάσεις που θέλεις να το κάνεις. Το βαθύ μέρος για να φανεί βαθύ, θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερο του ρηχού μέρους πράγμα που σημαίνει πως όχι μόνο ανεβάζει το κόστος κατασκευείς αλλά το κάνει και δύσχρηστο.Αλλά όπως και να 'χει σου εύχομαι να το καταφέρεις και να το γουστάρεις!
Κώστα εγώ δυστυχώς φίλε γνώρισα το ενυδρείο σου στο τέλος του αλλά τώρα διάβασα και είδα όλη την "ιστορια" του και μπορώ να πω ότι είμαι συγκινημένος. Να ξέρεις οι Ακροπορες που μου έδωσες πάνε μια χαρά προς το παρόν. Λόγω νεότητας (ενυδρείου, οχι δικής μου) κρατώ χαμηλά την μπάλα. Εύχομαι και το πιστεύω ότι ακόμα καλύτερο θα μας δείξεις στο προσεχές μέλλον. Καλή επιτυχία φίλε. !!!ΥΓ. Κι αν από το βάρος των τζαμιών έχουμε καμία ενόχληση εγώ θα κεράσω την αποκατάσταση. !!!
Κώστα ωραιο το ενυδρειο σου και ειδικα το νεο που εχεις κατα νου φαινετε να ειναι πολυ προχωρημένο σε θεμα design. Μακαρι να ημουν εκει στα πρωτα του βήματα -κολησεις-γέμισμα-στησιμο- αλλα πέφτω λιγο μακρυα . Εχω και μια προταση για μια σκεψη που ειχα οταν ειχα δει αυτο το σχεδιο παλαιοτερα. Θα ειναι φανταστικό ειδικα στο βαθύ σημείο του να εχει φως που να κανει shimmering. Ανέφερες ενα φωτιστικο 10αρι, δεν γνωριζω αν το εχεις, αλλα η προταση μου αν δεν το εχεις ηδη, ειναι 2 6αρια και στη μεση ενα μακρόστενο φωτιστικο λεντ. Θα ειναι πανέμορφο στο βαθύ σημείο του αυτο. Τωρα βεβαια θα μου πεις, με την τσέπη αλλου πολλα σχεδια μπορεις και κανεις αλλα αδυναμίες ειναι αυτες, τι να κάνουμε; Καλη συνεχεια στα νεα πλάνα σου!!!