0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφέρει όμως priority η τριγωνική για αγορά προιόντος αξίας κάτω των 5€ πχ;
Σήμερα παρέλαβα 3 δεματακια χωρις κάποια επιπλέον χρεωση.Οπότε για τα μικρά δέματα, ίσως αξίζει το ρίσκο. Και σεπερίπτωση που περάσει από έλεγχο, απλά το αφήνεις... Αν φυσικά είναι εφικτό να παρατήσεις δεμα στο τελωνείο.
Δεν θα ισχύσει τελικά το χαράτσι των 15 ευρώ από τα ΕΛΤΑ για αγορές από Κίνα... Είναι οριστικό.
Και εγώ το επιβεβαιώνω γιατί παρέλαβα σπόρους από Κίνα προχθές εντελώς τσάμπα.
Το θέμα είναι μην μου φέραν τίποτα περίεργες αλγες η σκουλήκια.
Καλημέρα,Τον τελευταίο μήνα έχω παραλάβει κοντά στα 20 δεματακια. Νομίζω ο έλεγχος είναι ο ίδιο με πριν, τουλάχιστον όσον αφορά τα μικρά δέματα. Στα 20 δέματα πόσα πέρασαν εκτελωνισμό δηλαδή? και όταν λες δεματάκια τι μέγεθος περίπου η συσκευασία?Ένα από τα δέματα είχε την ένδειξη "Τελωνειακός ελεύθερο", σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, που χρεωναβ 1.5€, αυτή τη φορά δε μου ζήτησαν τίποτα. Δυστυχώς όμως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.Η τελευταία από τις παραγγελίες που είχα κάνει, είχε φτάσει στην Ελλάδα 14/1, και τη παρέλαβα εχθές. Για τα μανόμετρα που είχα αγοράσει από Κίνα, μου είχαν ζητήσει απόδειξη πληρωμής.Είχα πληρώσει 15€ +Το ΦΠΑ.Ενω για τον κυκλοφορητή είχα πληρώσει 1.5€,επειδη είχε την ένδειξη τελωνειακός ελεύθερο.